04 / 05 / 2024

Atlas Airtour Turizm iletişim

Atlas Airtour Turizm iletişim

Atlas Airtour Turizm Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Naser Babahadı tarafından kuruldu.

Atlas Global Events Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Atlas Global Events Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadiköy’de Mete Gürel tarafından kuruldu.

Atlas Global Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Global Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Atlas Zemin Gayrimenkul Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Zemin Gayrimenkul Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ramazan Sait tarafından kuruldu.

Atlas Sineması, İstanbul Sinema Müzesi ile birlikte açılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada restorasyon çalışmalar tamamlanan tarihi Atlas Sinemasının kapılarını açacağını belirtti.

Atlas Airtour Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Airtour Turizm Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Naser Babahadı tarafından kuruldu.

Atlas Gold Turizm Seyahat İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Gold Turizm Seyahat İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Azız Alsoud ve Fahad Aljohanı ortaklığında kuruldu.

Atlas Grup Zemin Sistemleri İnşaat Gıda Tekstil Turizm Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Grup Zemin Sistemleri İnşaat Gıda Tekstil Turizm Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mesut Tonka tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Turunç Atlas Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turunç Atlas Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon 200 bin TL sermaye ile bugün Bahattin Demirbilek imzasıyla kuruldu.

Atlas 34 Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas 34 Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Süren tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, Özgün Sokak'ta kuruldu.

Almedeks Grup Havacılık ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Almedeks Grup Havacılık ve Turizm Anonim Şirketi, Ali Ulubaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Fatih, İskender Paşa Mahallesi, Mehmet Lütfi Sokak, Atlas Apartmanı'nda kuruldu.

Atlas Konaklama Hizmetleri Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Atlas Konaklama Hizmetleri Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi, Burak Güneş Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 9 Aralık'ta Beykoz'da kuruldu.

Şafak Atlas Turizm İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Atlas Turizm İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Gürgiç tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Eylül'de Beykoz, Çiftlik Mahallesi'nde kuruldu.

Atlas Nuruosmaniye Turizm İşletmeleri ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Nuruosmaniye Turizm İşletmeleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Hurşit Şen, Tolga Eriz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Aralık'ta Cağaloğlu, Nuruosmaniye Caddesi'nde kuruldu

Atlas Airtour Turizm iletişim Haberi

Atlas Airtour Turizm iletişim

Atlas Airtour Turizm Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Naser Babahadı tarafından kuruldu.

Atlas Airtour Turizm Limited Şirketi konusu:

Turizm Ve Seyahat Acentalığı Uluslararası Ve Şehirlerarası Yolcu Taşımacılığı 1) Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurtiçinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2) Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3) Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak, her türlü bileti internet kanalı aracılığıyla satışa sunmak, satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4) Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5) Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6) Hava araçları...