24 / 07 / 2024

Atlas Global toplantısı

Atlas Global toplantısı

Almanya'nın Düsseldorf şehrinde Haziran itibariyle 5 yeni uçuş noktasından İstanbul'a uçmayı planlayan hava yolu şirketi Atlas Global, toplantıyla 11 Haziran 2015 tarihinde Düsseldorf ve Köln'den başlatacağı uçuşların tanıtımını yaptı.

Redstone basın toplantısı 21 Aralık'ta!

Türkiye’nin ilk global gayrimenkul şirketi olma iddiasıyla yola çıkan Redstone'un basın toplantısı 21 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

GRED'in The Global Showcase projesinin basın toplantısı 18 Ekim'de!

Knight Frank’in Türkiye’deki Resmi İş Ortağı GRED, “The Global Showcase” projesinin üçüncü etabını düzenliyor. Basın toplantısı 18 Ekim'de yapılacak...

Tahincioğlu basın toplantısı 11 Eylül'de Dubai'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu, dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai Cityscape Global 2017’de 11 Eylül 2017 Pazartesi günü sohbet toplantısı gerçekleştirecek.

Tahincioğlu Dubai Cityscape Global 2016 basın toplantısı 6 Eylül'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu, dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai Cityscape Global 2016’da 6 Eylül 2016 Salı günü saat 14.00’da sohbet toplantısı gerçekleştirecek.

Kuzu Grup, Cityscape Global'de basın toplantısı düzenleyecek!

8-10 Eylül tarihleri arasında Dubai'de gerçekleşecek Cityscape Global Fuarı'nda Kuzu Grup basın toplantısı düzenleyecek. Toplantı 9 Eylül Çarşamba günü saat 11:00 ile 12:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Atlas Global Avrupa'ya açılıyor!

Almanya'nın Düsseldorf şehrinde Haziran itibariyle 5 yeni uçuş noktasından İstanbul'a uçmayı planlayan hava yolu şirketi Atlas Global, toplantıyla 11 Haziran 2015 tarihinde Düsseldorf ve Köln'den başlatacağı uçuşların tanıtımını yaptı.

Edip Uğur, Türkiye GRİ 2015 yatırım toplantısına katıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bu yıl 7.'si Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı. Uğur, İstanbul'daki toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti.

Ahmet Edip Global Real Estate Institute yatırım toplantısına katıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip bu yıl 7.'si Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı.Toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti.

Balıkesir 7. Global Real Estate Institute toplantısına katıldı!

BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İstanbul'daki 7. Global Real Estate Institute ( GRİ ) yatırım toplantısına katıldı.

RE/MAX Türkiye basın toplantısı 12 Nisan'da yapılıyor!

RE/MAX Türkiye, Türkiye’nin global olarak önemi, Dünya’nın diğer ülkelerinde gayrimenkul sektörü gibi konular üzerine konuların ele alınacağı basın toplantısı düzenliyor. RE/MAX Türkiye basın toplantısı 12 Nisan Cuma günü yapılıyor...

Ata GYO Genel Kurul Toplantısı 29 Mart'ta yapılıyor!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2013 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştiriliyor...

Atakule GYO Genel Kurul Toplantısı 27 Mart'ta yapılacak!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mart 2013 saat 14.00'te yapılacak...

Kalekim, Isparta'da ısı-su yalıtımı eğitim toplantısı düzenledi!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, "ısı ve su yalıtımı" alanındaki bilgi ve tecrübelerini, sektörde rol alan isimlere aktarmak için Isparta'da eğitim toplantısı düzenledi

Atlas Global toplantısı Haberi

Atlas Global toplantısı

Atlas Global, 5 yeni meydan olan Düsseldorf, Köln, Amsterdam, Paris ve Bişkek'ten uçmayı planlıyor. Yeni uçuş noktalarını tanıtmaya başlayan Atlas Global, Amsterdam'dan sonra dün Düsseldorf'ta çok sayıda seyahat acentesinin katıldığı toplantıda tanıtım yaptı. Düsseldorf Inter-Continental Otel'deki toplantıda slaytlar eşliğinde Atlas Global Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy acentelerin neden Atlas Global'ı tercih etmesi gerektiği ve yolcularına neden Atlas Globalle uçmayı önermelerini gerektiğini anlattı. Uçakların teknik özelliklerinden, en iyi servisi ve hizmeti sunduklarından söz eden Ersoy, diğer ucuz hava yolu şirketleri gibi bazı şeylerden kesintiye gitmediklerini, sunulan fiyatm içine her şeyin dahil olduğunu belirtti. 



Murat Ersoy "Bizim yeni bir sloganımız var, bunu belirlerken de çok yönlü düşündük, bu sloganımız da, 'biz müşterisini en çok seven şirketiz' şeklindedir" dedi. 



Ankara Son...