14 / 05 / 2024

Atlas Global Avrupa'ya açılıyor!

Atlas Global Avrupa'ya açılıyor!

Almanya'nın Düsseldorf şehrinde Haziran itibariyle 5 yeni uçuş noktasından İstanbul'a uçmayı planlayan hava yolu şirketi Atlas Global, toplantıyla 11 Haziran 2015 tarihinde Düsseldorf ve Köln'den başlatacağı uçuşların tanıtımını yaptı.



Atlas Global, 5 yeni meydan olan Düsseldorf, Köln, Amsterdam, Paris ve Bişkek'ten uçmayı planlıyor. Yeni uçuş noktalarını tanıtmaya başlayan Atlas Global, Amsterdam'dan sonra dün Düsseldorf'ta çok sayıda seyahat acentesinin katıldığı toplantıda tanıtım yaptı. Düsseldorf Inter-Continental Otel'deki toplantıda slaytlar eşliğinde Atlas Global Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy acentelerin neden Atlas Global'ı tercih etmesi gerektiği ve yolcularına neden Atlas Globalle uçmayı önermelerini gerektiğini anlattı. Uçakların teknik özelliklerinden, en iyi servisi ve hizmeti sunduklarından söz eden Ersoy, diğer ucuz hava yolu şirketleri gibi bazı şeylerden kesintiye gitmediklerini, sunulan fiyatm içine her şeyin dahil olduğunu belirtti. 



Murat Ersoy "Bizim yeni bir sloganımız var, bunu belirlerken de çok yönlü düşündük, bu sloganımız da, 'biz müşterisini en çok seven şirketiz' şeklindedir" dedi. 



Ankara Son Söz


Geri Dön