24 / 07 / 2024

Atlasta seferler

Atlasta seferler

Almanya'nın Düsseldorf şehrinde Haziran itibariyle 5 yeni uçuş noktasından İstanbul'a uçmayı planlayan hava yolu şirketi Atlas Global, toplantıyla 11 Haziran 2015 tarihinde Düsseldorf ve Köln'den başlatacağı uçuşların tanıtımını yaptı.

Yenikapı-Kirazlı metro hattında bakım çalışması yapılacak! Seferler gecikmeli olarak gerçekleşecek...

Yenikapı-Kirazlı metro hattında yapılacak ray bakım çalışmaları nedeni ile 22.00-00.00 saatlerinde Otogar-Kirazlı arasındaki seferler gecikmeli yapılacağı belirtildi.

YHT'de Kurban Bayramı için ek seferler düzenlenecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı'nda fazla olan yolcu talebini karşılamak ve vatandaşların seyahatlerini kolaylaştırmak amacı ile yüksek hızlı, ana hat, bölgesel ve şehir içi olmak üzere tüm trenlerde gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

Pazar günü LGS'ye girecek öğrencilere ulaşım ücretsiz!

İstanbul'da 2 Haziran pazar günü yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı'na (YDUS) girecek öğrencilere ve görevlilere toplu taşıma araçları ücretsiz olacağı açıklandı. İETT, Avrupa ile Anadolu yakasında 70 hatta toplam 114 ek seferler düzenleyecek.

Ankara'ya yeni tren hattı müjdesi! Bakan Uraloğlu resmen açıkladı: Seferler yarın başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Ankara-Elmadağ Bölgesel Tren seferlerini 21 Mart'ta başlatacaklarını müjdeledi. Söz konusu seferler günde 6 sefer olarak yapılacak.

İstanbul'da metro seferlerine Ramazan düzenlemesi!

İstanbul'da İBB'ye bağlı metrolara ve İETT otobüslerine ramazan düzenlemesi yapılacağı açıklandı. Buna göre Ramazan boyunca seferler gece 01.00'e kadar devam edecek.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü duyurdu! İstanbullular dikkat! Bazı vapur seferleri bugün yapılamayacak!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından  Üsküdar ve Çengelköy iskelelerinde bazı vapur seferlerinin yapılamayacağına dair açıklama geldi. Peki hangi saat aralığında seferler yapılamayacak? İşte detaylar... 

Atlastaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atlastaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atlastaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Erkan Yalçın tarafından kuruldu.

9 günlük bayram tatili öncesinde otobüs biletleri tükendi!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, otobüs biletleri tükendiği için ek seferler yapılacağını belirterek, "Bayram tatili boyunca günlük ortalama 800 bin yolcudan, 10 günde yaklaşık 8 milyon insanın taşınacağını öngörüyoruz" dedi.

Seyahat tutkunları 31 Mayıs’a kadar ücretsiz! Bu fırsatı kaçırırsanız çok üzülürsünüz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün herkesi heyecanlandıran bir açıklamada bulunmuştu ve Ankara-Sivas YHT seferlerinin 31 Mayıs’a kadar ücretsiz olduğunu açıklamıştı. Ancak ücretsiz seferler bitmek üzere! İşte detaylar!

Otogarlarda '14 Mayıs' yoğunluğu! Tüm seferler doldu, ek seferler düzenlendi!

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlere son 3 gün kala otogarlarda yoğunluk başladı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, normal seferlerin dolduğunu ifade ederek ilave seferler konulmaya başlandığını belirtti.

İstanbul'da yaşayanlar için uyarı: Bazı seferler iptal edildi. Yola çıkmadan önce lütfen güncel listeyle kontrol edin!

İstanbul'da hava muhalefeti nedeniyle deniz seferleri etkilendi! Hangi seferlerin iptal edildiği ve ne zaman normale döneceği hakkında bilgiler burada...

Bakanlık rakamları açıkladı! İşte deprem bölgesinden tahliye edilenler için düzenlenen seferler!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yaptığı açıklamada, 158 tren seferi ile 30 bin depremzede tahliye edildiğini ifade etti.

Doğu Ekspresi'nde yeni seferler ne zaman başlayacak? Yolculuk kaç saat?

Doğu Ekspresi'ne hem yurt içinden hem yurt dışından gelen yoğun talep üzerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Turistik Doğu Ekspresi'nin dışında yeni turistik tren rotaları oluşturmak üzere harekete geçti. Turistik Doğu Ekspresi'nin yeni seferlerinin başlayacağı tarih de belli oldu.

Atlasta seferler Haberi

Atlasta seferler

Atlas Global, 5 yeni meydan olan Düsseldorf, Köln, Amsterdam, Paris ve Bişkek'ten uçmayı planlıyor. Yeni uçuş noktalarını tanıtmaya başlayan Atlas Global, Amsterdam'dan sonra dün Düsseldorf'ta çok sayıda seyahat acentesinin katıldığı toplantıda tanıtım yaptı. Düsseldorf Inter-Continental Otel'deki toplantıda slaytlar eşliğinde Atlas Global Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy acentelerin neden Atlas Global'ı tercih etmesi gerektiği ve yolcularına neden Atlas Globalle uçmayı önermelerini gerektiğini anlattı. Uçakların teknik özelliklerinden, en iyi servisi ve hizmeti sunduklarından söz eden Ersoy, diğer ucuz hava yolu şirketleri gibi bazı şeylerden kesintiye gitmediklerini, sunulan fiyatm içine her şeyin dahil olduğunu belirtti. 



Murat Ersoy "Bizim yeni bir sloganımız var, bunu belirlerken de çok yönlü düşündük, bu sloganımız da, 'biz müşterisini en çok seven şirketiz' şeklindedir" dedi. 



Ankara Son...