28 / 04 / 2024

Otogarlarda '14 Mayıs' yoğunluğu! Tüm seferler doldu, ek seferler düzenlendi!

Otogarlarda '14 Mayıs' yoğunluğu! Tüm seferler doldu, ek seferler düzenlendi!

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlere son 3 gün kala otogarlarda yoğunluk başladı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, normal seferlerin dolduğunu ifade ederek ilave seferler konulmaya başlandığını belirtti.



14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28’nci Dönem Milletvekili Seçimleri'ne sadece 3 gün kaldı. Türkiye, sandık başına gitmek için tüm hazırlıklarını yaparken, otogarlarda da seçim nedeniyle hareketlilik başladı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Başkanı Mustafa Yıldırım, 3 gün sonra yapılacak seçim kapsamında bazı firmaların ilave seferler düzenlendiğini ve asıl yoğunluğun perşembe, cuma, cumartesi günleri yaşanacağını belirtti.

 Otogarlarda 14 Mayıs yoğunluğu! Tüm seferler doldu, ek seferler düzenlendi!

"NORMAL SEFERLER DOLMUŞ DURUMDA, İLAVE SEFERLER YAPILMAYA BAŞLANDI"

Başkan Mustafa Yıldırım, “İstanbul’dan şehir dışına çıkışlar bugüne kadar normal seyirdeydi. Fakat Perşembe gününden itibaren bir hareket başlıyor. Normal seferler dolmuş durumda. Bu nedenle ilave seferler yapılmaya başlandı. Bu perşembe, cuma, cumartesi gününü de kapsayacak şekilde düzenlendi.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön