02 / 05 / 2024

Atlas Nama İnşaat iletişim

Atlas Nama İnşaat iletişim

Atlas Nama İnşaat Emlak Gıda Kargo Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Esmatullah Amınullah ve Mohammad Shakib Naseri tarafından kuruldu. 

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökçe Kamiloğlu Aydın tarafından kuruldu.

Atlas Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Atlas Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atlas Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Atlas Art Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Art Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Ekmekci tarafından kuruldu.

Atlas Power İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Power İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Shokrullah Yaqoubı tarafından kuruldu.

Atlas İksa İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atlas İksa İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Alpat ve Remzi Dilek ortaklığında kuruldu.

Atlas 34 İnşaat Ambalaj Elektrik Elektronik Limited Şirketi kuruldu!

Atlas 34 İnşaat Ambalaj Elektrik Elektronik Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Nama Group İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nama Group İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Nama tarafından kuruldu.

Trakya Atlas Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trakya Atlas Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile ÖZgür Baskın tarafından kuruldu.

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulnaser Kanan, Ahmad Kanaan, Fares Altahleh ve Jamal Alnumairi ortaklığında kuruldu.

Atlasım İnşaat Lojistik Madencilik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Atlasım İnşaat Lojistik Madencilik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Tuzla'da Ramazan Ay tarafından kuruldu.

Erhan Nama İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erhan Nama İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Erhan Nama tarafından kuruldu.

Atlas Çözüm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Çözüm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Dündar tarafından kuruldu.

Atlas Uzman İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Uzman İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halis Aydoğan tarafından kuruldu.

Atlas Nama İnşaat iletişim Haberi

Atlas Nama İnşaat iletişim

Atlas Nama İnşaat Emlak Gıda Kargo Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Esmatullah Amınullah ve Mohammad Shakib Naseri tarafından kuruldu. 


Atlas Nama İnşaat Emlak Gıda Kargo Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:

1- Yürürlükteki ithalat ve ihracat rejimleri ve diğer ilgili tüm mevzuata riayet etmek kaydıyla her türlü malın ithalat, ihracat ve dahili ve harici ticaret yapmak. 2-Her türlü malın dahili ve harici toptan ve perakende ticaretini yapmak. 3-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 4-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 5-Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı...