03 / 05 / 2024

Atlas Yapı Kayseri OSB hizmet binası

Atlas Yapı Kayseri OSB hizmet binası

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanvekilliği görevinden istifa ettikten sonra adı OSB hizmet binasının inşaatının yapımıyla anılan işadamı Seyit Demir, OSB hizmet binasının inşaatıyla yakından uzaktan alakasının olmadığını söyledi.

Atlas Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Atlas Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atlas Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Kayseri'de 14 bin 131 yapıdan 1096'sı ağır hasarlı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta tarihindeki depremlerden etkilenen Kayseri'de, hasar tespiti için incelenen toplam 14 bin 131 yapıdan 1096'sının ağır hasarlı olduğu belirtildi.

Trakya Atlas Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trakya Atlas Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile ÖZgür Baskın tarafından kuruldu.

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

Kayseri ili Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Kocasinan ilçesi Uğur Evler Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ndan yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü Kayseri Melikgazi'de yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 10 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 22.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 33.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri Kocasinan'da daire teslimleri yapıldı!

Kayseri Kocasinan'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde inşaatı tamamlanan dairelerin teslimleri yapıldı. 

Kayseri'de 21 milyon 561 TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 2 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de 37.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Pınarbaşı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yeni Ocak Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 25 Ekim 2021 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de 45 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı 45 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri'de 18.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 26 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Atlas Yapı Kayseri OSB hizmet binası Haberi

Atlas Yapı Kayseri OSB hizmet binası



Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanvekilliği görevinden istifa ettikten sonra adı OSB hizmet binasının inşaatının yapımıyla anılan işadamı Seyit Demir, Kayseri Olay Gazetesi'ne açıklama yaptı. İşte o haber.



"OSB'YE YENİ BİNA ŞARTTI" 


Kendilerinden önceki yönetim döneminde OSB hizmet binasının depreme dayanıklı olup olmadığı konusunda inceleme yaptırdığını ve 6 şiddetindeki depreme dayanması için güçlendirme yapılması ya da yıkılması gerektiği yolunda rapor aldığını belirten Demir, kendisinin de görevde olduğu dönemde 7 şiddetinde depreme dayanıklılık için rapor aldıklarını ve yıkım kararının böylece çıktığını hatırlatmamız üzerine, "Güçlendirme maliyetini hesap ettiğimizde, yeniden yapılma maliyetine yakın rakamlar çıktığını gördük. Hizmet binası OSB'ye yeterli de değil, metrekare olarak yetmiyor. OSB'ye yeni bina şarttı. Bu nedenle yeni yer yapılmasının daha makul olduğunu düşünerek hareket ettik. İlerleyen dönemde ben işlerimin yoğunluğu...