29 / 04 / 2024

atlasjet ukrayna seferleri ne zaman

atlasjet ukrayna seferleri ne zaman

Atlasjet, yurt dışındaki yeni markası "Atlasjet Ukrayna" nın, Ukrayna Sivil Havacılık otoritesinden aldığı uçuş iznini duyurmak için Ukrayna' nın Lviv şehrinde bir basın toplantısı düzenledi...

İstanbul Havalimanı'na İETT ve HAVAİST seferleri başladı!

İstanbul Havalimanı'nda ilk seferlerin yapılmasıyla beraber İETT ve Havaist otobüs seferleri bugün itibariyle başladı

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Hattı'nın test seferleri sürüyor!

Ağustos ayında hizmete alınması planlanan Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Hattı'nın ikinci etabının test seferleri sürüyor..

Tebriz-Van yolcu treni seferleri yeniden başladı!

PKK'lı teröristler nedeniyle 2015 yılından bu yana gerçekleştirilmeyen Tebriz-Van yolcu treni seferleri yeniden başladı... 

Ukrayna Çernivtsi'deki kaplama fabrikası satılıyor!

Ukrayna Çernivtsi'de 80 dönüm arazide 10 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulan kaplama fabrikası satılıyor

Ukrayna'daki Türk yatırımları 2.5 milyar dolara ulaştı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan kerim Ülker, bugünkü yazısında Türklerin Ukrayna'daki projelerinden bahsetti. Ülker, Ukrayna'daki Türk yatırımlarının toplamı 2.5 milyar dolara ulaştığını söyledi.

Ukrayna'ya İBB tarafından yapılan 'İstanbul Parkı' açıldı!

Ukrayna'nın Odessa şehrinde bulunan İstanbul Parkı açıldı. Park İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirildi.

Demir İnşaat Ukrayna'da 2 konut projesiyle büyüyor!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Kerim Ülker bugünkü yazısında Demir İnşaat'ın Ukrayna'daki çalışmalarını konu aldı. İşte o yazı..

Demir İnşaat Ukrayna ve Almanya'da proje yapacak!

Demir İnşaat, Türkiye'deki inşaat çalışmalarnı yurtdışına da taşıdı. Demir İnşaat Ukrayna ve Almanya'da proje geliştirmek üzere yeni arsalar da aldı.

Türkiye-Ukrayna ilişkisi inşaat sektörünü etkileyecek!

Türkiye-Ukrayna İş Konseyi Başkanı Ruşen Çetin, Türkiye'nin Ukrayna ile ilişkilerinin de önünü açabileceğini söyledi. Çetin '' İnşaat sektöründe çalışanların ülkeye gidiş gelişleri de rahatlayacak'' dedi.

Limak İnşaat, Ukrayna'da metro inşaatı ihalesini kazandı!

Limak İnşaat, Ukrayna'nın Dnepropetrovsk kenti metro inşaatı için anlaşma imzaladı.İhale bedeli 224 milyon euro olan inşaatın 5 yılda tamamlanması planlanıyor.

Ukrayna'ya Eurovision'a ev sahipliği yapabilecek bir bina inşa edilecek!

Ukrayna, gelecek yıl yapılacak şarkı yarışması için uygun yerinin olmadığını söyledi. Ukrayna Kültür Bakanı Yevhen Nyschuk, ülkenin yeni bir bina inşa edeceklerini söyledi.

EXPO 2016 Antalya için Ukrayna bahçesi açıldı!

EXPO 2016 Antalya'da Doğu Avrupa ülkelerinden Ukrayna'nın Odessa plajı konseptiyle hazırlanan bahçenin açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. Törende Ukrayna'nın geleneksel kıyafetleri giyildi.

Ukrayna'ya OSB'ler kuruluyor!

Ukrayna, ekonomisini toparladı. Türkiye ile imzalanacak Serbest Ticaret Anlaşması görüşmeleri son aşamada. Ülkede Türkiye’ye benzer Organize Sanayi Bölgeleri kuruluyor…

atlasjet ukrayna seferleri ne zaman Haberi

atlasjet ukrayna seferleri ne zaman


Ukrayna havacılık sektörünün yeni yıldızı "Atlasjet Ukrayna", Kiev merkezli iç ve dış hat uçuşlarına başlayacağını duyurdu.


Atlasjet, yurt dışındaki yeni markası "Atlasjet Ukrayna"nın, Ukrayna Sivil Havacılık otoritesinden aldığı uçuş iznini duyurmak için Ukrayna'nın Lviv şehrinde bir basın toplantısı düzenledi. Lviv Danylo Halytskyi Uluslararası Havalimanı'nda düzenlenen toplantıya Atlasjet Türkiye ve Ukrayna şirketlerinin üst yönetimi, Ukrayna havacılık otoriteleri, basın mensupları ve iş ortakları katıldı.


Toplantıda yaptığı sunumla Ukrayna'daki projelerini anlatan Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy "Atlasjet'i dünyada bilinen ve tercih edilen bir marka yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Atlasjet markasını, öncelikle yakın coğrafyada sonrasında ise bütün uluslararası arenada faaliyet gösteren bir marka yapacağız. Bu konuda ilk adımları geçen sene Kuzey Irak'ta kurduğumuz havayolumuz "Zagrosjet" ile atmıştık. Şimdi de ikincisini Ukrayna'da atıyor ve...