09 / 05 / 2024

Atlı terapi ve rehabilitasyon merkezi inşaatı

Atlı terapi ve rehabilitasyon merkezi inşaatı

Mahmudiye ilçesinde dünya standartlarında yaptırılan Atlı Terapi ve Rehabilitasyon Merkezinin inşası tamamlandı. Merkezin bir restoranı, fuayesi, hazırlık alanları ve duşları bulunuyor.

Heroslove Otelcilik Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heroslove Otelcilik Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 100 bin TL sermaye bedeli Atilla    Atlı Cumali    Atlı Mehmet Cevat    İsmailoğulları Okan    Atlı tarafından kuruldu.

Nıtrock Madencilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nıtrock Madencilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedel ile Umut Atlıhan tarafından kuruldu.

Cankat Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankat Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Atlı tarafından kuruldu.

Atlı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Zekiye Yardımcı ve Tuncay Yardımcı tarafından kuruldu. 

Tasmim Mimarlık İnşaat Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Tasmim Mimarlık İnşaat Restorasyon Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Atlıhan ve Recep Akman tarafından kuruldu.

Tekstar İskele Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Tekstar İskele Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Atlıhan tarafından kuruldu.

Afyonkarahisar'ın 2 köyünde imar planı değişikliği!

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesine bağlı Atlıhisar ve Balçıkhisar köylerinde imar planı değişikliği gündeme geldi. Bölgenin imar planı ve eklerinin onaylanması konusu komisyona sevk edildi.

Teknik Ray İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Ray İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Aydın, Muhammed Burak Sezgin ve Mustafa Atlı ortaklığında kuruldu. 

Saree İnşaat Taahhüt Otomotiv Kafeterya Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saree İnşaat Taahhüt Otomotiv Kafeterya Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Tunç Atlı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tuğra Ticaret Ve İnşaat Mobilya Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra Ticaret Ve İnşaat Mobilya Dekorasyon Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Engin ve Mustafa Atlı imzasıyla kuruldu.

Atlıpolat İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlıpolat İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi, Nadir Polat ve Metcan Atlı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

ATL Atılgan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ATL Atılgan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Pıçak tarafından 500 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Pendik, Çamlık Mahallesi, Piri Reis Caddesi'nde kuruldu.

DAÜ Şehitlikler Mimari Proje Yarışması'nda sona gelindi!

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mimarlık Fakültesi, Muratağa, Atlılar ve Sandallar Şehitlikleri Mimari Yarışma Projesi’nde sona geldi. Yarışmaya katılan projeler ise bugün, saat 17:00’de, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda sergilenecek.

Atlı terapi ve rehabilitasyon merkezi inşaatı Haberi

Atlı terapi ve rehabilitasyon merkezi inşaatı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesine (ESOGÜ) ait 90 bin metrekare alana sahip At Bakım, Binicilik ve Uygulama Merkezinin içinde üniversite tarafından projelendirilen ve Türk Dünyası Vakfının 2,5 milyon liralık desteğiyle kurulan tesiste 13 at kapasiteli tavla (at ahırı) bulunuyor.


Yaklaşık 2 bin 500 metrekare kapalı alana sahip merkez, 30 metreye 60 metre boyutundaki kum manejde (at eğitimi verilen alan) rehabilitasyon ihtiyaçlarını karşılayacak.


ESOGÜ Mahmudiye Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hakan Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk Dünyası Kültür Vakfının, hazırladıkları Atlı Terapi ve Rehabilitasyon Merkezi Projesi'ne 2,5 milyon lira destek verdiğini söyledi.


Merkezin bir restoranı, fuayesi, hazırlık alanları ve duşları bulunduğunu anlatan Çalışkan, şöyle konuştu:


"Proje, tamamen bize ait. Bu merkezi, Türkiye'ye kazandırmaktan memnuniyet duyuyoruz. Ülkemiz atçılığına önemli bir mekan kazandırdık. Merkezimizi, atların...