28 / 04 / 2024

atölyeler

atölyeler

Noyan İnternational İnşaat Ve Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi 15 Eylül 2017 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Mırhedayat Hashemıfar kuruldu.

Mra Eğitim Danışmanlık İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mra Eğitim Danışmanlık İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Saliha Akgül tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi 2. Etap'ta atölyeler satışta! 120 ay vade fırsatıyla! 

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nin 2. etabında yer alan atölyeler 120 ay vade ve banka kredili ya da 60 ay vade 0 faiz fırsatıyla satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatı 37 bin TL'den başlıyor...

İkitelli'de 6.5 milyon TL'ye icradan satılık atölyeler!

Küçükçekmece 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili Başakşehir ilçesi İkitelli-2 Mahallesi 3273 parselde yer alan üç atölyeyi toplam 6 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Ege Perla Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlayacak! 

İzmir Bayraklı'nın yeni cazibe merkezi Ege Perla'nın düzenlediği Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlıyor. Etkinlikte ilginç atölyeler ve etkinlikler yer alacak. 

Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi Hastanesi açıldı!

Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi vatandaşların hizmetine açıldı. Hastanede konferans salonu, atölyeler, teknik birimler, alternatif tedaviler gibi fonksiyonel alanlar mevcut.

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Konak'ta kurslar, faaliyetler, atölyeler bulunuyor.

ANKAmall'da çocuklara inşaat atölyesi kuruldu!

ANKAmall’da çocukların yaratıcılığını geliştiren çocuk atölyeleri devam ediyor. Anne babalar alışveriş yaparken çocuklar için hem sosyalleştiren, hem geliştiren atölyeler farklı seçeneklerle tüm çocukların verimli zaman geçirmesini de sağlıyor.

Zeytinburnu'nda icradan satılık 1.6 milyon TL'ye 2 atölye!

Bakırköy 18. İcra Dairesi İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan 2 adet madeni eşya atölyesini 1 milyon 680 bin TL'ye satışa çıkardı. Atölyeler 8 bin 592 metrekare alana sahip.

ESHOT duraklarda kullanacağı enerjiyi kendisi üretecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, atölyeler ve duraklarda kullanacağı enerjiyi kendisi üretecek. Akülü engelli araçları için aktarma merkezlerine kurulacak şarj istasyonları da enerjisini güneşten sağlayacak.

Sultanbeyli Fatih Mahallesi Gençlik Merkezi için çalışmalar başladı!

Sultanbeyli Belediyesi'nin Fatih Mahallesi'nde hayata geçireceği Gençlik Merkezi'nin inşaatına başlandı. Gençlik merkezinde belediye irtibat bürosu, mahalle muhtarlığı, sınıflar, atölyeler, teknoloji odaları, kütüphane, çok amaçlı salon bulunuyor.

İstanbul Vizyonpark'ta kalan son atölyeler ve dükkanlar için kampanya!

807 birimden 770 adet ofis ve atölyenin satıldığı İstanbul Vizyon Park’ta kalan son atölyeler ve dükkânlar için 3 alternatiften oluşan benzersiz kampanya başlatıldı. Proje İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak anılan Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alıyor.

İstanbul Vizyon Park'ta son 15 ofis! Metrekaresi 2 bin 800 dolar!

İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak anılan Basın Ekspres Yolu üzerinde KUYAŞ tarafından hayata geçirilen Vizyon Park projesi, son ofis ve atölyeler için kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor...

Vizyon Park'ta yüzde 20 indirim fırsatı!

KUYAŞ tarafından hayata geçirilen Vizyon Park projesi, son ofis ve atölyeler için yeni bir kampanya sunuyor. Yüzde 90 doluluk oranına ulaşan projede, kalan birimler için peşin alımlarda yüzde 20 indirim yapılıyor...

İstanbul Vizyon Park’ın altın değerindeki ofis ve atölyelerinde son fırsat!

İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak anılan Basın Ekspres Yolu üzerinde KUYAŞ tarafından hayata geçirilen Vizyon Park projesi, son ofis ve atölyeler için kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor...

atölyeler Haberi

atölyeler


Noyan İnternational İnşaat Ve Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Mırhedayat Hashemıfar 15 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.


Noyan İnternational İnşaat Ve Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi iş konusu; 1- INSAAT Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, is hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarsı magaza, pazar isyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, saglık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...