05 / 05 / 2024

Atso kazanan şirketler

Atso kazanan şirketler

ATSO Ödülleri'ni kazanan turizm şirketleri ATSO'nun düzenlediği ödül töreninde kazananlar belli oldu. ATSO Atatürk Konferans Salonu'nda düzenlenen gecede turizm sektöründen birçok şirkete de ödül verildi.

Real Estate Stars 2019'un kazananları belli oldu!

Real Estate Stars -Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödül Töreni düzenlendi. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen törende başarı kazanan şirketler ödüllendirildi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda transfer atağı!

1 Mayıs 2015'ten itibaren Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kumlu Başkanı olarak görev üstlenen Önder Halisdemir, grubun üst yönetimini güçlü isimlerle takviye ediyor.

JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na yatırım yapılabilir notu verdi!

Japon Kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun inşaat firması Akdeniz İnşaat’a “yüksek derecede yatırım yapılabilir” notu verdi.

Afyonkarahisar ATSO'nun eski binası yıkılacak!

ATSO eski binası 4 Eylül'e kadar tahliye edilecek, 5 Eylül'de yıkılacak Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, "çürük yapı" olarak tespit edilen Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın eski binasında yıkım çalışmaları 5 Eylül'de başlayacak.

Titanic Hotels, Giresun'da 5 yıldızlı otel açacak!

Giresun’da İl Özel İdare Binası ihalesini kazanan Titanic Hotels’in bağlı olduğu AYG Şirketler Grubu kaba inşaatı tamamlanmış olan binanın iç dekorasyonu ve ince işlerini 1 yıl içerisinde tamamlayarak 5 yıldızlı yeni otelini Giresun’da hizmete açacak.

Manisa ATSO Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi teknoloji binaya taşınıyor!

Akhisar ilçesi İnönü Mahallesindeki binasında hizmet veren Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 1 Eylül’den itibaren tam donanımlı teknolojik binasına taşınacak.

Konutta kurumsal sürekliliğe sahip şirketler önem kazanacak!

Finansal gücü olan, sözlerini zamanında yerine getiren, doğru lokasyon ve doğru projeyle yatırımcısına kazandıran, kurumsal sürekliliğine sahip şirketler daha önemli hale gelecek.

ATSO Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açıldı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından, odanın eski hizmet binasının yerine yaptırılan Antalya Kültür Sanat, Cecil Beaton ve Luigi Mayer'in eserlerinden oluşan sergiyle açıldı.

Dumankaya İnşaat Fortune 500 Türkiye listesinde 224. sırada!

Dumankaya İnşaat, en büyüklerin belirlendiği Fortune 500 Türkiye listesinde 224. sıraya yerleşti. Şirket, faiz ve vergi öncesi kazananı yüzde 886,2 artırarak 'En Hızlı Büyüyen Şirketler' listesinde kazancını en çok artıran 5. şirket oldu.

Emin Şirketler Grubu güneş ve rüzgar santralleri kuracak!

Emin Şirketler Grubu, çok ortaklı güneş ve rüzgâr santralleri kurmak için harekete geçti. Örneğin 200 kişi küçük birikimleriyle 1 MW’lik tesise ortaklaşa sahip olacak. Elektriğin alıcısı da hazır: Emin Enerji.

Avrupa Şirketler Grubu 20 milyon TL'lik yurt yatırımlarıyla yükselecek!

Birbiri ardına kumlan üniversiteler ile öğrenci yurdu ihtiyacı artıyor. Avrupa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray, konut işinden çıkıp yurt yatırımlarına ağırlık vereceklerini açıkladı.

Avrupa Şirketler Grubu yurt yatırımlarıyla büyüyecek!

Avrupa Şirketler Grubu konut imalatından çıktı, yurt yatırımlarına yöneldi. Konforist Edu Suites markasıyla, halihazırda İstanbul'da 2 öğrenci yurdu bulunan grup, her yıl 20 milyon lira yatırımla bir yurt yapmayı planlıyor.

Bakü Olimpiyat Stadyumu EAE Şirketler Grubu'yla aydınlanacak!

Avrupa ülkelerinin katılımıyla Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenecek olan 1. Avrupa oyunlarının açılış ve kapanış seramonilerinin yapılacağı 68,000 kişilik Bakü Olimpiyat Stadyumu’nun cephe aydınlatması, EAE Şirketler Grubu tarafından yapıldı.

Atso kazanan şirketler Haberi

Atso kazanan şirketler

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) düzenlediği Geleneksel Ödül Töreni, ATSO Atatürk Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak'ın ev sahipliği yaptığı törene, Antalya Valisi Muammer Türk er, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Milletvekilleri, Belediye Başkanları, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri, ATSO Meclis Üyeleri, Bölge Oda ve Borsa Başkanları, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte çok sayıda işadamı katıldı. Gecede ödül alan kişi ve kurumlar ise şöyle: 2013 Yılı Gelir ve Kurumlar Vergisi 2013 Yılı Gelir Vergisi (Ticari Kazanç): Yılmaz Turgan, Mehmet Dikmen, Şakir Turgut 2013 Yılı Gelir Vergisi (MSİ-GMS): İzzet Münir Uzun, İbrahim Şencan, Güngör Ahmet Yitmen 2013 Yılı Kurumlar Vergisi: Fraport IC İçtaş Antalya Havalimanı, Güneş Ekspres Havacılık, Yüksel Tohumculuk Temsilcilikler Gelir ve Kurumlar Vergisi...