03 / 05 / 2024

atso kentsel dönüşüm raporu

atso kentsel dönüşüm raporu

Antakya Ticaret ye Sanayi Odası Üyeleri, ilimizin çevre ve kentsel dönüşüm sorunları ile ilgili yapılacak olan toplantı öncesi rapor hazırladı.

Ümit Uysal: Kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ATSO Meclisi'nin ihtisas komisyonları arasında bulunan Şehircilik ve İnşaat Komisyonu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette komisyon üyeleri tarafından Başkan Uysal’a Antalya için hazırlanan kentsel dönüşüm raporu sunuldu.

Mustafa İssi: Kentsel dönüşüm yanlış anlaşıldı!

ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa İssi, kentsel dönüşümün yanlış anlaşıldığını dile getirirken “Şu anda bireysel bina yenilemeleri başlamış durumda. Bu çok yanlıştır” şeklinde konuştu.

Antalya'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa İssi ile Akdeniz Manşet Gazetesi okuyucuları için Rus krizinin Antalya’ya yansımalarını, EXPO 2016’yı ve kentsel dönüşümü görüştük.

Kentsel dönüşüm parsel bazında yapılmamalı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, "Kentsel dönüşümün bireysel değil, yani parsel bazında değil, ada veya pafta çapında, bir semtin bütünüyle planlanarak yapılması gerektiğini defalarca söyledik" dedi.

Davut Çetin: Kentsel dönüşüm hayati meseledir!

Kentsel Dönüşüm adı altında parsel bazında eski yapıların yıkılıp, yenilerinin yapılmasına tepki gösteren ATSO Başkanı Davut Çetin, belediyelerin acilen kentsel dönüşüm kurultayını toplamasını istedi.

Antalya'da bireysel kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya ekonomisi hakkında açıklamalarda bulunurken, son günlerde Antalya'nın çılgın projesi olarak gösterilen Boğaçayı Projesi'ne gönderme yaparak, Antalya'nın çılgın projesinin "kentsel dönüşüm" olması gerektiğini vurguladı.

Kentsel dönüşüm riskli alan üzerinde yürütülmeli!

ATSO'da kentsel dönüşüm konuşuldu. Antalya'nın imar durumu ve yapı kalitesinden ötürü kentsel dönüşüme yıllardır ihtiyacı olduğu ve kentsel dönüşümün bir katma değer ve kalite getirebilmesi için riskli alan üzerinden yürütülmesi gerektiği vurgulandı.

Antalya Balbey'de kentsel dönüşüm başlayacak!

Menderes Türel ve kurmayları ATSO Meslek Komitesi üyeleriyle çalışma toplantısı yaptı. Tarihi Balbey Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesi yapacaklarını açıklayan Türel: "Balbey Antalya'nın ikinci Kaleiçi'si olacak" dedi.

ATSO'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

ATSO'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası 32.Grup Meslek Komitesi öncülüğünde 'Yapı Kooperatifçiliği ve Kentsel Dönüşüm' konulu bir toplantı düzenlendi.

Kentsel dönüşüm bir fırsattır!

ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İssi, "Kentsel dönüşüm Türkiye ve Antalya açısından kaçırılmaması gereken bir fırsattır. Kentsel dönüşümün bölgeyi, alt ve üstyapıyı kapsayacak şekilde bütüncül olarak ele alınması gerekmektedir" dedi.

Mustafa İssi: Kentsel dönüşüm büyük bir fırsattır!

ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İssi, "Kentsel dönüşüm kaçırılmaması gereken bir fırsattır. Dönüşümün bina bazında değil, bölgeyi, alt ve üstyapıyı kapsayacak şekilde bütüncül olarak ele alınması gerekmektedir" dedi.

Nevşehir Belediyesi kentsel dönüşüm için yıkım yaptıracak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, başlatacağı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkılacak konutların yıkımı karşılığında çıkan malzemeleri yükleniciye vermek üzere ihale düzenledi

Adana Emniyeti taş atan çocuklara kentsel dönüşüm istedi!

Adana Emniyeti terör olaylarının fazla olduğu gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşüm talep etti. Harekete geçen Valilik, TOKİ ve belediyelerle işbirliğine gidiyor

atso kentsel dönüşüm raporu Haberi

atso kentsel dönüşüm raporu

Antakya Ticaret ye Sanayi Odası Üyeleri, ilimizin çevre ve kentsel dönüşüm sorunları ile ilgili yapılacak olan toplantı öncesi rapor hazırladı. 


Antakya Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Üst düzey yetkililerinin katılacağı İlimizin Çevre ve Kentsel Dönüşüm Sorunları ile ilgili toplantı yapılacaktır. Bu toplantı öncesi Bakanlık Müsteşarlarına sunulmak üzere bir rapor hazırlanması için 5. Meslek Komite Üyeleri ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Kentsel Dönüşümle  yetkilendirdiği firmalar ile birlikte bir ön toplantı yaptı. Bu toplantıda Kentsel Dönüşüm ve İlimizin Çevre ve Şehircilik sorunları masaya yatırıldı. 


Toplantıdan çıkan sonuç rapor haline getirilerek Bakanlık Müsteşarlarına...