03 / 05 / 2024

Atteleia Shine

Atteleia Shine

Serik 2. İcra Müdürlüğü, Antalya ili Serik ilçesi Kadriye köyü Çamlık mevkiindeki, AK-ÖZ Turizm lehine daimi üst kullanım hakkı bulunan Attaleia Shine Oteli ile Attaleia Tatil Köyü'nü 275 milyon TL'den satışa çıkardı

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Şahin tarafından kuruldu.

Shine Turkey Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shine Turkey Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kardelen Turhan tarafından kuruldu.

Rowenta saç düzleştirici fiyatları ne kadar, özellikleri ne? 17 Mart 2023 fiyat listesi...

Rowenta saç düzleştiricileri saçları yıpratmadan şekillendirir. Seramik, keratin ve iyon yayan turmalin kaplamalı plakalar saça parlaklık ve canlılık katar. Peki Rowenta saç düzleştiriciler en uygun nerede? Rowenta SF4630 Express Shine kaç TL? İşte detaylar...   

Sun Shine Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Shine Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Vugar Pırıyev tarafından kuruldu.

Shine Land Emlak Otomotiv Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Shine Land Emlak Otomotiv Tekstil Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Davood Nouri tarafından kuruldu.

Shine Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shine Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aras Çadırcı tarafından kuruldu. 

Alligator Shine boya ile uzun süre parlaklık!

Alligator Boya, iç ve dış mekânlarda yaratıcı çözümler arayanlara farklı tekniklerin ve çözümlerin yer aldığı alternatif bir dünya sunuyor.

Alligator Shine ile yüzeyler cezbedici bir hava kazanıyor!

Alligator Boya, iç ve dış mekânlarda yaratıcı çözümler arayanlara farklı tekniklerin ve çözümlerin yer aldığı alternatif bir dünya sunuyor.

Shine Yapı ve Arazi Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Shine Yapı ve Arazi Geliştirme Limited Şirketi, Hilmi Emre Savaşan, Hulusi Hakan Eren, Mehmet Serkan Ergin ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Beşiktaş, Levent Mahallesi, Alt Zeren Sokak'ta kuruldu.

Attaleia Tatil Köyü 60 milyon euroya satıldı!

SERİK'TE bulunan AttaleiaTatil Köyü ve 5 yıldızlı Shine Luxury Otel, 60 milyon Euro'ya Kamelya Grup'a satıldı. Kamelya Grup tarafından 60 milyon Euro'ya (yaklaşık 161 milyon lira) satın alındı.

Attaleia Tatil Köyü ve Shine Luxury Otel satışa çıktı!

SERİK 'TE bulunan Attaleia Tatil Köyü ve 5 yıldızlı Shine Luxury Otel yeniden satışa çıkarıldı. Tatil köyü ve otelin satış ihalesi 22 Aralık'ta İstanbul'da yapılacak.

Akbank Belek'te Attaleia tatil köyünü ve Shine Luxury Oteli satıyor!

Akbank, Antalya Belek'te yer alan 169.683 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Attaleia tatil köyünü ve Shine Luxury Oteli 22 Aralık 2014 günü saat 14:00'te satışa çıkarıyor.

Shine Heavy Industries İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shine Heavy Industries İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Altan Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım'da Sinpaş Lagün Sitesi Sancaktepe'de kuruldu.

Atteleia Shine Haberi

Atteleia Shine
Verilen ilan şöyle;


SERİK 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ NDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Dosya No: 2011/2036 TALİMAT

1-Tapu Kaydı:

Antalya ili, Serik ilçesi, Kadriye Köyü, Çamlık Mevkiinde, 1510 sayılı Parsel 169.683,00m2.lik orman vasıflı gayrimenkulun 160.464,00 m2.ll kısmında yer alan Daimi Üst Hakkının tamamı. ( 42 Cilt, 4533 Sayfa) Tatil Köyü, Hizmet Binası, 86 adet konaklama binası müştemilatı ve arsası Tapu Kaydının “Taşınmaz Şerh/Beyan/İrtifak" bölümü “Beyanlar” hanesinde 02.02.1996 tarih 308 yevmiye nosu ile “Geldisi 1012 Parselin Beyanlar Hanesinde 20 Maddelik Teferruat Kaydı vardır.” beyanı ile “irtifak” hanesinde 15.03.2005 tarih 1038 yevmiye nosu ile “160.464,00 m2 lik kısmında AK-ÖZ Turizm inş. San. Ve Tic. A.Ş. lehine daimi üst hakkı vardır." irtifak kaydı mevcuttur.

Hali Hazır Durumu:

1- Antalya ili, Serik ilçesi, Kadriye Köyünde kain, 1510 Parsel...