19 / 05 / 2024

ATÜ Turizm

ATÜ Turizm

ATÜ Turizm İşletmeciliği A.Ş, Tunus ' un, Tunus- Kartaca, Cerbe- Zarzis, Sfaks Tina, Tuzer- Nefta ve Tabarka-Ayn Darahim havalimanlarında gümrüksüz mağazalarının işletme ihalesini kazandı...

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Benguşat tarafından kuruldu.

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Kaya ve Onur Meynioğlu ortaklığında kuruldu.

Armatur Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Armatur Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 1.000.000,00TL sermaye bedeli ile Kürşat Armağan tarafından kuruldu.

Milan Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Milan Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kürşat Polat tarafından kuruldu.

Nld Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nld Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kürşat Polat tarafından kuruldu.

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Keskin tarafından kuruldu.

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atıl Taşpınar tarafından kuruldu.

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Bencuya, Selim Levi ve Süleyman Serdar Çoruh ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Konak Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Konak Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda   750 binTL sermaye bedeli ile Dilek Sayıoğlu, Selim Polat, Reşat Çebİ tarafından kuruldu.

Kilizzli İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kilizzli İnşaat Turizm Limited Şirketi Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Reşat Üstün tarafından kuruldu.

Heybe Havran Turizm İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Heybe Havran Turizm İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi  Büyükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Hakan Atılgan ve Necmettin  Aydın kuruldu.

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Gamal Say, Gamal abdalnase ve Seıf Hısham Moh ortaklığında kuruldu.

Mistral GYO Konak projesi için imzalar atıldı!

Mistral GYO İzmir Konak Mersinli projesi için imzalar atıldı. Konak Mersinli arsası için Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi imzalandı...

ATÜ Turizm Haberi

ATÜ Turizm

TAV Havalimanları Holding iştiraklerinden ATÜ Turizm İşletmeciliği A.Ş., Tunus'taki 5 uluslararası havalimanında yer alan gümrüksüz satış mağazalarının işletme ihalesini kazandı. ATÜ, Tunus'un, Tunus-Kartaca, Cerbe-Zarzis, Sfaks Tina, Tuzer-Nefta ve Tabarka-Ayn Darahim havalimanlarında gümrüksüz mağazalarının işletme ihalesini kazandı. ATÜ Genel Müdürü Ersan Arcan, bu havaalanlarının geçen yıl yılında 8 milyon yolcuya hizmet verdiğini belirtti. 



Cevdet Özdemir/...