10 / 05 / 2024

Aurora Station konaklama

Aurora Station konaklama

Orion Span şirketinin kurucusu Frank Bunger, Auroro Station olarak isimlendirdikleri ilk lüks uzay otelini 2021 yılının sonlarına doğru yörüngeyi oturtarak, 2022 yılında misafirlere açılacağını söyledi. 

Eva Konaklama Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eva Konaklama Turizm Gayrimenkul Danışmanlık ve Bilgisayar Yazılım Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Avunduk tarafından kuruldu. 

Bt Konaklama Otelcilik Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bt Konaklama Otelcilik Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Tunay İnce ve Şevket Baran Asena ortaklığında kuruldu. 

Yenka Konaklama Öğrenci Yurdu Turizm İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Yenka Konaklama Öğrenci Yurdu Turizm İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah İlker   Kazan ve Serkan Yenel ortaklığında kuruldu. 

Çiftçiler Konaklama Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftçiler Konaklama Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Çiftçi, Mehmet Çiftçi, Mesut Çiftçi ve Selçuk Çiftçi ortaklığında kuruldu. 

Depot Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Bebek Şubesi açıldı!

Depot Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Bebek Şubesi bugün Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Çinar Öğrenci Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çinar Öğrenci Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Tatar  tarafından kuruldu. 

İpekyolu Konaklama Turizm Limited Şirketi kuruldu!

İpekyolu Konaklama Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Sajjad    Samıeepanjı, Saeıd Rohanı, Yousef Rabet, Hamed Faezımahabadı ve Hosseın Mahabadı ortaklığında kuruldu. 

Fidelis Turizm Konaklama Kafe Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Fidelis Turizm Konaklama Kafe Otomotiv Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Murat Özbey ve Aykut Tan ortaklığında kuruldu. 

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysi  Taşdemir tarafından kuruldu.

Lapa Turizm Konaklama Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lapa Turizm Konaklama Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık  Uğurlu tarafından kuruldu. 

Grand Sofia Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Sofia Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih’te Qays Qasım tarafından kuruldu. 

Halati Konaklama Turizm İşletmeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halati Konaklama Turizm İşletmeleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Eray Atilla Gönen ve Haluk Gönen ortaklığında kuruldu. 

Piramit Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamad Kh H Alkhalıd tarafından kuruldu. 

Aurora Station konaklama Haberi

Aurora Station konaklama

Korkusuz Gazetesi'nde yer alan habere göre; Aurora Station’da 2’si astronot, 4’ü turist olmak üzere toplam 6 kişilik konaklama imkanı olacak. Misafirler 12 gün boyunca bu lüks otelde konaklayabilecekler. Konaklamanın 9,5 milyon dolardan başlayacağını söyledi. Bu fiyat Türkiye maliyeti ile 38 milyon liraya denk geliyor.

Aurora Station’ın 2022’de ziyaretçilerine kapılarını açması bekleniyor.