21 / 05 / 2024

AURUM

AURUM

Didim Belediyesi, mühürlenen otelle ilgili olarak kamuoyuna yansıyan iddialar üzerine bir açıklama yaptı. İşte Didim Belediyesi’nden mühürlenen otelle ilgili açıklama.

Aurum İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aurum İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Aydın Koçer ve Hakkı Semerci ortaklığında kuruldu.

Aurum Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Aurum Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kaancan Koçer tarafından kuruldu.

Trabzon Aurum Hotels icradan 18.2 milyon TL'ye satılıyor!

Trabzon İcra Dairesi, Trabzon ili Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi'nde bulunan Aurum Hotels'i icradan satışa çıkardı. Söz konusu otelin satış bedeli 18 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. 

Aurum Ofis Binası WAF Awards’da finalist oldu!

Boytorun Architects tarafından İstanbul Bağcılar’da tasarladığı “Aurum Ofis Binası” World Architecture Festival (WAF) Awards’da finale kalma şansını yakaladı.

Didim Aurum Moon Resort Otel'in imara aykırı kısımları yıkılacak!

Didim'de Azot Tesisleri'nin bulunduğu alana bu yıl yapılarak hizmete açılan beş yıldızlı Aurum Moon Resort Otel'in önüne 3621 Sayılı Kıyı Kanunu'na aykırı olarak, tek katlı iki eski yığma yapı için yıkım kararı alındı.

Aydın Didim'de 2 yeni otel hizmete açıldı!

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde hizmet vermeye başlayan iki yeni otelle birlikte ilçedeki yatak kapasitesi 2 bin 565 arttı. Aquasis De Luxe Resort & Spa ve Aurum Moon Resort otelleri Didim'de 2016 turizm sezonuyla birlikte hizmete girdi.

Didim'de Aurum Spa Beach Resort Otel mühürlendi!

Didim Belediyesi Aurum Spa Beach Resort 'un işyeri açılış ruhsatı olmadığı gerekçesiyle kapılarına mühür vurdu. 5 yıldızlı Aurum Spa&Beach Resort Otel, işyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürlendi.

AURUM Haberi

AURUM

Didim Belediyesi, mühürlenen otelle ilgili olarak kamuoyuna yansıyan iddialar üzerine bir açıklama yaptı.

Konuyla ilgili Didim Belediyesi’nde yapılan yazılı açıklamada; “Son günlerde bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında AURUM olarak bilinen otel ile ilgili olarak paylaşılan eksik, doğru olmayan ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik haberler nedeni ile halkımızı en doğru şekilde bilgilendirmemiz gerekmiştir. Bahsi geçen otel hakkında 2014 yılında Belediyemiz Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından ruhsatsız, Kıyı Kanununa aykırı, SİT alanı içerisinde kaçak yapı yapılması nedeniyle yapı tatil zaptı tanzim edilmiştir. Bu doğrultuda Didim Belediye Encümeni tarafından söz konusu kaçak yapıların yıkımına karar verilmiştir. Bunun yanında, 2014 senesinde ilgili otel tarafından Belediyemize işyeri açma ve çalışma ruhsatı başvurusunda bulunulmuştur. Başvuru gerekli yasal şartları sağlamadığından reddedilmiştir. İlgili şirket tarafından konu yargıya...