18 / 05 / 2024

Austrotherm kaç tesisi var

Austrotherm kaç tesisi var

Avrupa'nın önemli inşaat malzemesi üreticisi Austrotherm, Avusturya merkezli Schmid - Industrie Holding'e bağlı olarak yalıtım ürünleri alanında faaliyet gösteriyor. Austrotherm markasının Avrupa genelinde toplam 12 ülkede 17 üretim tesisi bulunuyor...

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıl kiraya veriyor! 19 Ocak'taki ihaleyi kaçırmayın!

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıllığına kiraya vereceğini duyurdu. 19 Ocak 2023’teki ihalenin bedeli 19 milyon 200 bin TL.

Engin Altay ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdı iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdığı iddia edildi.

Tunç Soyer'in kaçak villasını belediye yıkmıyor iddiası!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile eşi Neptün Soyer’in ‘zeytin sıkma tesisi’ görünümlü havuzlu villasındaki kaçaklar sebebiyle para cezası kesildiği öğrenildi. 

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

TİKA'nın Pakistan'da evsizler için yaptığı konaklama tesisi açıldı!

TİKA'nın Pakistan'daki ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz konaklamasına imkan sunmak için geçen sene ekimde inşasına başladığı "Kimsesizler Evi" (Panahgah) tesisi açıldı.

Muğla Marmaris'te kaçak 2 yapı yıkıldı!

Marmaris’in Hisarönü Mahallesinde bir ev ve 10 bungalovdan oluşan konaklama tesisi kaçak olduğu gerekçesiyle Belediye tarafından yıkıldı. Yıkılan tesisin sahibi Nesrin Tanrıöver, “Önce yap dediler, sonra yıktılar” dedi.

Çankaya Belediyesi’nin kaçak tesisi yıkıldı!

Mamak Belediyesi, CHP’li Çankaya Belediyesi’nin defalarca söz vermesine rağmen bir türlü kaldıramadığı kaçak tesise dozerle girerek yıktı.

Artvin-Borçka Zipline Tesisi açıldı!

Artvin’de Çoruh Nehri üzerindeki Borçka Barajı gölü üzerine kurulan ve Karadeniz’in tek parçalı en uzun "zipline" tesisi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Balıkesir Dumanca Kağıt Üretim Tesisi'nin ÇED raporuna iptal!

Varaka Kağıt Sanayi A.Ş.'nin Dumanca Mevkii'nde kurmak istediği 'Kağıt Üretim Tesisi ve Enerji Santrali' için hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporunu Balıkesir İdare Mahkemesi iptal etti.

Adana Atosev Sosyal Tesisleri artık kaçak değil!

Adana'da Seyhan Nehri'ne hakim Dilberler Sekisi'nde bulunan ve yıllarca ormanlık alan içerisinde kaçak olarak faaliyet gösteren Adana Ticaret Odası'nın (ATO) sosyal tesisi, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yasallaştı.

2006 yılında Limak'ın hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmak!

2006 yılında Limak Holding'in hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmakmış. Antalya, Kıbrıs ve Ankara'da butik otelleri bulunan Limak Holding, Emekli Sandığı'na ait Maçka Oteli'yle de ilgilenecekmiş.

Çankaya Belediyesi Mamak'taki kaçak tesisi yıkacak!

Çankaya Belediyesi, Mamak sınırları içinde, kendine ait mülkiyet üzerine kaçak tesis kurdu. Ancak belediyenin, mahkeme kararına ve vatandaşların şikâyetine rağmen tesisi bir türlü kaldırmadığı ortaya çıktı.

Balıkesir kağıt üretim tesisi ve enerji santrali projesi halk toplantısı 7 Mayıs’ta!

Balıkesir İli Altıeylül ilçesibde Albayrak Turizm Seyahat A.Ş. tarafından yapılması planlanan Kağıt Üretim Tesisi Ve Enerji Santrali Projesi projesi ile ilgili halk toplantısı 7 Mayıs'ta yapılacak.

Austrotherm kaç tesisi var Haberi

Austrotherm kaç tesisi var

Avrupa'nın önemli inşaat malzemesi üreticisi Austrotherm, Avusturya merkezli Schmid - Industrie Holding'e bağlı olarak yalıtım ürünleri alanında faaliyet gösteriyor.


Avrupa genelinde toplam 12 ülkede 17 üretim tesisi bulunan Austrotherm markası ile ilgili Austrotherm Türkiye Genel Müdürü özgür K. Alioğlu'ndan bilgiler aldık. 


¦ Austrotherm'i tanıyabilir miyiz? 

Austrotherm, Avusturya merkezli Schmid Industrie Holding'e bağlı olarak yalıtım ürünleri alanında faaliyet gösteren, Avrupa'nın en önemli inşaat malzemesi üretici gruplarından birisi. 

Yaklaşık 60 yıldır yalıtım sektöründe faaliyet göstermekte. Avrupa genelinde toplam 12 ülkede 17 üretim tesisimiz var, bunların 14'ü EPS, 3'ü ise XPS üretimi yapmakta. Sektörün birçok diğer oyuncusundan farklı olarak sadece bina dış cephelerinde kullanılan yaktım malzemesi üretiyoruz; yani uzman olduğumuz ve en iyi bildiğimiz işi yapıyoruz diyebiliriz. Avrupa'da kazandığımız yarım asırlık tecrübemizle, özellikle karbonlu EPS ürünümüzün...