19 / 05 / 2024

Autopia etkinlik

Autopia etkinlik

Türkiye'nin ilk ve en büyük otomobil alışveriş merkezi Autopia, hazirandaki açılışına sayılı günler kala otomotiv dünyası işbirliğiyle her hafta etkinlik yapacak

2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Gül ve Yalçın Gül Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bakırköy, Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

1 Nolu Autopia Keleş İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1 Nolu Autopia Keleş İnşaat Sanayi ve TicaretAnonim Şirketi, Mustafa Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı, Hicabi Keleş ve Metin Keleş Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bakırköy'de kuruldu.

DemirDöküm Sosyal Sorumluluk Kulübü'nden 2 yeni etkinlik!

DemirDöküm Sosyal Sorumluluk Kulübü “Sağlık Haftası kapsamında bisiklet turu ve doğa yürüyüşü olmak üzere iki etkinlik gerçekleştirdi. DemirDöküm çalışanları 12 km’lik zorlu bir yürüyüş rotasını tamamladı.

Yenikapı Miting Alanı’na Etkinlik Çadırı inşa edilecek!

Büyükşehir Belediyesi, denizi doldurarak düzenlediği Yenikapı Miting Alanı’na şimdi de ‘Etkinlik Çadırı’ inşa edecek. Kurulacak çadırın maliyeti, denizin doldurulması için harcanan bedele yakın.

Dap Yapı'dan çocuklara özel etkinlik!

DAP Yapı çocuklara özel bir etkinlik gerçekleştirdi. 2014-2015 yılında ‘Dünyanın En İyi Yapı-Geliştirme’ projesi seçilen İstMarina satış ofisinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, ‘Afrika’da Safari’ye çıkarken, aileleri de keyifli bir gün geçirdi.

Autopia'da ortaklar anlaşamadı mahkeme tasfiye kararı verdi!

Türkiye'nin yanı sıra Avrupa’nın da ilk otomobil konseptli AVM’si olan Autopia’da ortaklar mal paylaşımında anlaşamadı. Mahkeme, 300 milyon dolar değerindeki otomobil AVM'sinin tasfiyesine karar verdi.

Silivri'ye spor ve etkinlik alanı inşa ediliyor!

Silivri Kavaklı Mahallesi İlk ve Ortaöğretim Okulu yanında başlatılan çalışmalar kapsamında toplam 2500 metrekare alan üzerinde spor sahaları ve etkinlik alanı yapılarak Kavaklı Mahallesi’ne yeni bir meydan, spor ve etkinlik alanı kazandırılacak.

Roots Turizm ve Etkinlik Yönetimi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roots Turizm ve Etkinlik Yönetimi Dış Ticaret Limited Şirketi, Renan Çelik tarafından 40 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de kuruldu.

Royal Davet Etkinlik ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Davet Etkinlik ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi, Ali Salman Yücel Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Fadime Yücel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Büyükçekmece, Mimaroba Mahallesi'nde kuruldu.

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 18 Mart'ta etkinlik düzenliyor!

JLL Türkiye’nin Ülke Başkanı Avi Alkaş'ın genç yaşta vefat eden oğlu Alp Alkaş anısına, oluşturulan Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi’nin düzenlediği etkinlik için sektörün önde gelen isimleri 18 Mart Çarşamba günü biraraya geliyor.

Etkinlik yönetim firmalarının tercihinde Ankara 4'üncü sırada!

Turizm Medya Grubu Genel Müdürü Volkan Ataman, Toplantı ve etkinlik yönetim firmalarının tercih ettiği kentin yüzde 24,3 ile Antalya olduğunu belirterek, Ankara'nın 12,9 ile takip ettiğini kaydetti.

Crystal Concepts Seyahat Yönetimi Etkinlik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Crystal Concepts Seyahat Yönetimi Etkinlik Danışmanlık Anonim Şirketi, Duygu Kuşkulu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 150 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

Etkinlik turizmi 4 milyar dolara dayandı!

10 yıl içerisinde dünyada adeta bir trend haline dönüşen kongre, toplantı ve etkinlik turizmi (MICE - Meeting - Incentive - Congress - Event), Türk firmalarının da ilgi odağı haline dönüştü.

Autopia etkinlik Haberi

Autopia etkinlik

Projede her hafta barbekü ve müzik eşliğinde bir otomobil markasının araçlarının sergilenecek. Her cumartesi yapılacak bu etkinlikler halka açık olacak. 2 Haziran'da İlk sergi Has Otomotiv Mercedes-Benz Türk A.Ş.Bayi Mercedes ile başlayacak. Beylikdüzü Autopia Otomobil Alışveriş Merkezine gelenler Mercedes araçları hakkında bilgi...