06 / 05 / 2024

Avalon Beykent ne zaman açılacak

Avalon Beykent ne zaman açılacak

Uzun süredir yapımı devam eden Beykent Avalon, Turizm, AVM, Sağlık ve Eğitim Kompleksi projesinde kaba inşaat bitti. Ancak projede kapasite artışına gidildi. Projede AVM, hastane, otel ve okul olacak.

Beykent Üniversitesi çok sayıda öğretim üyesi alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

İstanbul Beykent Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanını duyurdu. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’ne göre alım yapacak üniversite başvuru şartlarını açıkladı.

TOKİ Şehitkamil 1. ve 2. Etap kurası ne zaman?

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1.ve 2. Etap Toplu Konut Uygulaması projesindeki 28 adet konut En az yüzde 40 Engelli Vatandaşlara satılıyor. Peki, TOKİ Şehitkamil 1. ve 2. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap kurası!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap projesindeki 28 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap projesindeki 28 konut kura ile satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ'den Şehitkamil Beykent'e 800 konut!

Şehitkamil Belediyesi Beykent Mahallesi’nde TOKİ ile 800 konut için start verdi. Kentsel dönüşümde kat karşılığı vatandaşa tekrardan kat veren Şehitkamil Belediyesi’ne meclis üyelerinden de tam not geldi.

TOKİ Gaziantep Beykent kura sonucu ne zaman açıklanacak?

Alt gelir grubu kapsamında kurayla satışa sunulan TOKİ Gaziantep Konutları fiyatları 69 bin 756 TL'den başlıyor. Projede 2+1 olarak tasarlanan konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep Beykent kura sonucu ne zaman açıklanacak?

Gaziantep Şehitkamil TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Toplam 266 adet konutun sosyal konut niteliğinde satışa sunulduğu TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent'te aylık taksitler 626,28 başlıyor. Peki Gaziantep Şehitkamil TOKİ Konutları kurası ne zaman yapılacak?

Şehitkamil Beykent alt gelir grubu TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent'te daire fiyatları 69 bin 756 TL'den başlıyor. Toplam 888 adet konutun satışa sunulduğu projede başvurular sona erdi. Peki Şehitkamil Beykent alt gelir grubu TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent ne zaman teslim?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent Konutları fiyatları 100 bin 204 TL'den başlıyor. Projede 626,28 TL taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent ne zaman teslim edilecek?

Beykent Üniversitesi Mimarlık bölümüne öğretim üyesi alınacak!

Beykent Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre Beykent Üniversitesi Mimarlık bölümüne bir Prof, Doç, Yrd.Doç alınacak. Başvurular 25.05.205 günü saat 17:30'a kadar yapılacaktır.

Gaziantep Beykent TOKİ alt gelir grubu başvuruları ne zaman?

Daire fiyatlarının 69 bin 756 TL'den başladığı TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent kura çekilişi 22 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek. Peki Gaziantep Beykent TOKİ alt gelir grubu başvuruları ne zaman?

Gaziantep Şehitkamil TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent fiyatları 100 bin 204 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan 266 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Peki Gaziantep Şehitkamil TOKİ başvuruları ne zaman?

Beykent Avalon projesinde kapasite artırıldı!

Uzun süredir yapımı devam eden Beykent Avalon, Turizm, AVM, Sağlık ve Eğitim Kompleksi projesinde kaba inşaat bitti. Ancak projede kapasite artışına gidildi. Projede AVM, hastane, otel ve okul olacak.

Avalon Beykent ne zaman açılacak Haberi

Avalon Beykent ne zaman açılacak


Beykent Eğitim Kurumları'nın kurucusu Adem Çelik tarafından hayata geçiriliyor olan Beykent Avalon projesi için 2007 yılında onay verilmişti. Henüz faaliyete geçmemiş olan Beykent Avalon projesinde AVM, otel, hastane ve okul olacak.


23 bin 117 metrekarelik alanda yükselen Beykent Avalon projesinde  işletilecek olan otelde, odaların dışında lobi, restaurant, resepsiyon, spa merkezi, fitness, hamam, yüzme havuzu gibi sosyal tesisler ile kapalı garaj ve yeşil alan yer alıyor. 120 oda olarak planlanan otelde kapasite 220 odaya çıkarıldı.


Beykent Avalon projesinde 212 yataklı olan planlanan hastane kapasitesi 260 yatağa yükseltildi. Hastanede, hastalar, refakatçiler, sağlık personelleri dahil projeksiyon nüfusun günde 1.750 kişi olacağı tahmin ediliyor.


Beykent Avalon projesinde 1.800 metrekarelik alanda planlanan hastanenin üzerinde helikopter pisti olacak. Proje kapsamında yapılacak olan alışveriş merkezinde büyük ölçekli mağazalar, orta

ölçekli...