06 / 05 / 2024

Avalon Hospital

Avalon Hospital

Uzun süredir yapımı devam eden Beykent Avalon, Turizm, AVM, Sağlık ve Eğitim Kompleksi projesinde kaba inşaat bitti. Ancak projede kapasite artışına gidildi. Projede AVM, hastane, otel ve okul olacak.

Koç Grubu o ünlü hastaneyi satın aldı!

Türkiye'nin en büyük şirketler topluluğu olan Koç Holding AŞ Anatolia Hospital markası altında hizmet veren Kemer Medical Center Özel Sağlık Hizmetleri Turizm ve Ticaret AŞ'nin yüzde 80'ine denk gelen hissesini satın aldı. 

Liv Hospital Vadistanbul’da açılacak!

Sağlık sektörünün öncü isimlerinden Liv Hospital Vadistanbul’da hizmet vermeye hazırlanıyor. Yeni açılacak hastane 250 yatak kapasiteli olacak.

Central Hospital'ın satışı durduruldu!

Central Hospital'ın satışı için harekete geçilmişti. Hastane satışa çıkarıldı. Fakat mahkemeye yapılan başvuru satışı durdurdu.

Central Hospital'ın satış ihalesi 23 Mart'ta!

Central Hospital'ın satışı için harekete geçildi. 2017'den bu yana TMSF tarafından yönetilen hastanenin satış ihalesi 23 Mart'ta yapılacak. 

Avalon Mimarlık Mühendislik ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avalon Mimarlık Mühendislik ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Fatma Okutan tarafından kuruldu.

Avalon Properties Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avalon Properties Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile A.Khamis Gaber Khamis ve A.Sami Mohamed Hafez ortaklığında kuruldu. 

Özel Uğurlu Royal Hospital 76.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan Özel Uğurlu Royal Hospital bina ve arsası icradan satışa sunuluyor. Özel Uğurlu Royal Hospital bina ve arsası için 76 milyon 500 bin TL bedel isteniyor. 

Avalon Group Altyapı Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Avalon Group Altyapı Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Khamıs Gaber Khamıs tarafından kuruldu. 

Medicine Hospital Grup sağlık turizminde büyüyecek!

2002 Yılında Güneşli'deki ilk yatırımı yaparak sağlık sektörüne giriş yapan Medicine Hospital Grup sağlık turizminde büyüyecek.

Mediza Hospital, Doğu Anadolu'nun önemli bir ihtiyacına cevap veriyor!

Mediza Hospital'in Yenidoğan Çocuk Yoğun Bakım Merkezi Ünitesi Doğu Anadolu'nun önemli bir ihtiyacına cevap veriyor.

İstinye Üniversite Hastanesi açıldı!

Medical Park, VM Medical Park ve Liv Hospital'ın çatı şirketi MLP Care'in katkısıyla kurulan İstinye Üniversite Hastanesi, İstanbul Esenyurt'ta kapılarını açtı.

Academic Hospital açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen Academic Hospital Açılış Töreni'nde konuşan Akdağ, Türkiye'ye hizmet edecek değerli bir özel sağlık kuruluşunun yeni binasının açılış töreninin yapıldığını ifade etti.

Avrasya Hospital Gaziosmanpaşa'da hizmete açılacak!

Avrasya Hospital, ikinci hastanesini Gaziosmanpaşa Küçükköy’de hizmete açacak. Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. HüseyinUrlu, hem yurt dışı hem de yurt içi hastalara hizmet vereceklerini belirtti.

Avalon Hospital Haberi

Avalon Hospital


Beykent Eğitim Kurumları'nın kurucusu Adem Çelik tarafından hayata geçiriliyor olan Beykent Avalon projesi için 2007 yılında onay verilmişti. Henüz faaliyete geçmemiş olan Beykent Avalon projesinde AVM, otel, hastane ve okul olacak.


23 bin 117 metrekarelik alanda yükselen Beykent Avalon projesinde  işletilecek olan otelde, odaların dışında lobi, restaurant, resepsiyon, spa merkezi, fitness, hamam, yüzme havuzu gibi sosyal tesisler ile kapalı garaj ve yeşil alan yer alıyor. 120 oda olarak planlanan otelde kapasite 220 odaya çıkarıldı.


Beykent Avalon projesinde 212 yataklı olan planlanan hastane kapasitesi 260 yatağa yükseltildi. Hastanede, hastalar, refakatçiler, sağlık personelleri dahil projeksiyon nüfusun günde 1.750 kişi olacağı tahmin ediliyor.


Beykent Avalon projesinde 1.800 metrekarelik alanda planlanan hastanenin üzerinde helikopter pisti olacak. Proje kapsamında yapılacak olan alışveriş merkezinde büyük ölçekli mağazalar, orta

ölçekli...