02 / 05 / 2024

Avantaj Rotası Alanya protokolü

Avantaj Rotası Alanya protokolü

Kış turizmini canlandıracak “Avantaj Rotası Alanya” protokolü Alanya Belediyesi’nin desteğiyle Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Anadolujet arasında, Grand Okan Otel’de düzenlenen törenle imzalandı.

Avantaj Rotası Alanya protokolü imzalandı!

Kış turizmini canlandıracak “Avantaj Rotası Alanya” protokolü Alanya Belediyesi’nin desteğiyle Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Anadolujet arasında, Grand Okan Otel’de düzenlenen törenle imzalandı.

Yabancılar konutta rotasını Alanya'ya çevirdi!

Antalya'nın Alanya ilçesinde yabancıların aldığı konut sayısı, 2014 sonu itibarıyla önceki yıla göre yüzde 7,3 artarak 34 bin 532'e ulaştı.

Alanya turizmi ve 2015 turizm sezonu masaya yatırıldı!

Alanya turizminin ve 2015 yılı turizm sezonunun masaya yatırıldığı çalıştayda 2014 turizm sezonunun iyi geçtiği, 2015 turizm sezonunda ise 'Alanya-Gazipaşa Havalimanı' avantajına sahip olunduğu vurgulandı.

Alanya Kalesi'nde restorasyon çalışmaları devam ediyor!

Dünya Kültür Mirası listesine kazandırılması çalışmaları çerçevesinde 50 bölgede çalışma yapan Alanya Belediyesi restorasyon çalışmalarına her gün yenileri ekleniyor. Kızılkule, tophane, tersane, mescitler, camiler, surlar sırasıyla restore ediliyor...

Spradon Vadi'de yüzde 1 KDV avantajıyla konut sahibi olunabiliyor!

Kuzu Grup 'un Bahçeşehir 'de Emlak Konut GYO ile birlikte inşa ettiği Spradon Vadi projesinde konutlar ev sahiplerine 4 ay erken teslim ediliyor. rojede, yüzde 1 KDV avantajıyla ev sahibi olmak mümkün.

Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 450 gün içinde tamamlanacak!

50 Ünitelik Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için yer teslimi gerçekleştirildi. Alanda yapılan incelemelerin ardından İl Sağlık Müdürü Bilgin ve Keleşoğlu İnşaat AŞ yetkilileri arasında protokol anlaşması imzalandı.

Marmaroom Maltepe Projesi 24 ay 0 faiz avantajı ile! 167 bin TL'ye!

Evko Meot imzası ile Anadolu Yakası Maltepe'de konumlandırılan Marmaroom, 167 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut satışlarına hızla devam ediyor. Projede 24 ay 0 faiz avantajı da bulunuyor...

Emerald Park Alanya!

Emerald Park Alanya projesinde satış süreci devam ediyor, proje kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

İncesu OSB demiryolu avantajıyla büyüyecek!

Kayseri'deki 3 OSB arasında daha çok büyük yatırımların merkezi haline gelen İncesu OSB, demiryolu avantajıyla boş alanlarını doldurma hedefinde. Türkiye'nin yalıtım, cephe kaplama ve yapı kimyasalları üretim üssü olmayı planlıyor...

Serinleten duraklar Alanya ve Manavgat’ta!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, enerjisini güneşten alan klimalı durakları Alanya ve Manavgat ilçelerine taşıdı. Alanya ’ya 1, Manavgat ’a 2 klimalı durak yerleştirildi. Sırada Serik var.

Nef 03 Kağıthane projesinde yüzde 1 KDV avantajı!

Nef 03 Kağıthane projesinde yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor. 220 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Nef 03 Kağıthane projesinde teslimler Şubat 2016 yılında yapılıyor...

Markalı konut projelerinde KDV avantajı!

Eski düzenlemeden yararlanarak yüzde 1 KDV oranıyla satışına devam edilen inşaat projelerinden ev sahibi olmak için artık son şanslar. Firmaların elindeki stoklar tükenmek üzere. Markalı konut projelerinde KDV avantajı devam ediyor...

14 katlı lüks gemi Alanya Limanı'na yanaştı!

Kıbrıs Rum kesiminin Limasol Limanı'ndan gelen 14 katlı lüks kruvaziyer 2 bin 42 yolcu ve 847 mürettebatıyla Alanya Limanı'na yanaştı. Gemiden inen yolcular, şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezdi...

Avantaj Rotası Alanya protokolü Haberi

Avantaj Rotası Alanya protokolü


Törene Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Anadolujet Genel Müdürü İbrahim Doğan, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili,  turizm yöneticileri, siyasiler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve basın mensupları katıldı.


PROTOKOLÜN AVANTAJLARI ANLATILDI

Grand Okan Otel’de düzenlenen imza töreninden önce, hazırlanan protokolün kış turizmine sağlayacağı avantajlar değerlendirdi. Anadolujet Genel Müdürü İbrahim Doğan, 1-31 Aralık arasında ‘Avantaj Rotası’, 1 Ocak-31 Mart ve 1 Nisan-31 Mayıs tarihleri arasında ‘Kış Tatil Paketi’ programlarıyla ilgili bilgiler verdi.


ALANYA AVANTAJLARI UÇURUYOR

“Alanya Avantajları Uçuruyor”  sloganıyla hazırlanan projenin iç pazara ve Alanya'nın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirten Anadolujet Genel Müdürü İbrahim Doğan şunları söyledi:

"Fırsat noktası adıyla yola çıktığımız bu proje ile Alanya'nın potansiyel gücünü arttıracağız. Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nın (GZP) etkin kullanımıyla...