07 / 05 / 2024

avantajlı kredi seçenekleri

avantajlı kredi seçenekleri

Türkiye’de de artık bankalar adım adım ABD ve Avrupa’daki gibi kredi risk skoru ve buna bağlı risk bazlı fiyatlama dönemine geçiyor. Kredi Risk Raporu skoru yüksek olan tüketiciler, düşük olanlara göre daha avantajlı olacak...

Opel'den tüm modellerde "Nisan" ayına özel kredi seçenekleri!

Opel Türkiye nisan ayına özel kredi seçeneklerini açıkladı. Hangi Opel modelinde ne kadar kredi kullanılacağı ve vade süreleri belli oldu.

TOGG ödeme seçenekleri nelerdir? TOGG taksitle alınıyor mu? TOGG için kredi verilecek mi? TOGG için kredi veren bankalar

TOGG ödeme seçenekleri, yerli otomobili almayı düşünenler tarafından araştırılmaktadır. İşte TOGG satın almaya dair detaylar!

Opel'den dikkat çeken kampanya! İşte yeni kredi seçenekleri 

Çeşitli binek ve SUV modellerinde müşterilerine çeşitli olanaklar sunan Opel, başarılı ticari araç modellerinde 75 bin TL için ve 15 ay vade ve sıfır faizli kredi seçenekleri sunmakta.

Saklı Vadi Konakları'nda avantajlı ödeme seçenekleri!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Saklı Vadi Konakları'nda avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede aylık ödemeler 2 bin 700 TL'den başlıyor...

Garanti Mortgage’dan kredi kullanan öğretmenlere 300 TL bonus!

Mortgage Uzmanı Garanti, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hayata geçirdiği mortgage kampanyasıyla, öğretmenlere avantajlı kredi seçenekleri sunuyor.

Kira gelir vergisi bankadan ödeme seçenekleri!

Kira gelir vergisi ödemeleri anlaşmalı bankalar aracılığı ile de yapılabiliyor. Peki, vergi ödemesi kredi kartı ile yapılır mı? İnternet bankacılığı ile vergi ödenir mi? İşte kira gelir vergisi bankadan ödeme seçenekleri..

Beyazhane İstanbul ödeme seçenekleri!

Beyazhane İstanbul ödeme seçenekleri arasında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi imkanı yer alıyor. İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen proje 15 katlı tek bloktan oluşuyor.

Garanti Mortgage öğretmenleri konut sahibi yapıyor!

Mortgage Uzmanı Garanti, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel hazırladığı kampanya kapsamında avantajlı kredi seçenekleri ve bonus sunuyor.

Garanti Mortgage’dan öğretmenlere özel konut kredisi!

Mortgage Uzmanı Garanti, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere özel hayata geçirdiği Mortgage kampanyasıyla, avantajlı kredi seçenekleri sunuyor.

Küçükköy Essenora ödeme seçenekleri!

Küçükköy Essenora ödeme seçenekleri arasında 24 aya kadar peşinat, faiz, kredi olmadan vadeli ödemeler yer alıyor. Küçükköy Essenora projesinde fiyatlar 397 bin liradan başlıyor...

Bornova Folkart Life Rezidans ödeme seçenekleri!

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Bornova Folkart Life Rezidans ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde kredi kullanılıyor.

Lokum Rezidans ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Lokum Rezidans ödeme seçenekleri kapsamında 15 ay kredi firmadan sağlanıyor.

Vaditepe Göl Evleri ödeme seçenekleri!

Vaditepe Göl Evleri ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor. Marmaray ve metro hattının yanı başında olan projede daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

avantajlı kredi seçenekleri Haberi

avantajlı kredi seçenekleri

Kredi kartı ve Kredili Mevduat Hesabını (KMH) sonuna kadar kullananlara kötü haber! Türkiye’de de artık bankalar adım adım ABD ve Avrupa’daki gibi kredi risk skoru ve buna bağlı risk bazlı fiyatlama dönemine geçiyor. Buna bağlı olarak Kredi Kayıt Bürosu (KKB) Risk Raporu skoru yüksek olan tüketiciler, düşük olanlara göre daha avantajlı olacak. Kart ödemelerindeki gecikmeler, son yıl içinde geciktirilmiş ödemeler ve konut kredisi dışındaki borçlar gibi unsurların kredi risk skorunu olumsuz etkilediği biliniyor. Ancak bütün bunlar düzenli ödense bile KMH ve kredi kartı limitini sonun kadar kullanmak bile risk skorunu olumsuz etkiliyor.


Skorunuzu Bilin


Örneğin, 1.000 TL’lik KMH’nın 900 TL’sini, 5 bin TL kredi kartı limitinin 4 bin 500 TL’sini her ay dolduran bir tüketicinin kredi risk skoru, her ay ekstre...