27 / 04 / 2024

Avantgarde Hotel konut projesi mi yapacak

Avantgarde Hotel konut projesi mi yapacak

Para Dergisi Ekonomi yazarı İdriz Çokal bu haftaki sayfasında İsmet Öztanık'a yer verdi. İsmet Öztanık, sektörel eğitim ve bina yönetimi alanlarında faaliyet göstereceğini ifade etti.

7. İnşaat ve Konut Konferansı 15 Ocak’ta!

İnşaat ve Konut Konferansı bu yıl 7'nci kez gerçekleşecek. İnşaat ve Konut Konferansı, 15 Ocak 2019 Salı günü İstanbul Sheraton Grand Hotel Ataşehir’de düzenlenecek. 

İnşaat ve Konut Konferansı 15 Ocak'ta!

İnşaat ve Konut Konferansı, 15 Ocak 2019 Salı günü İstanbul Sheraton Grand Hotel Ataşehir’de kapılarını açıyor...

Bosch İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta başlıyor!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü bir araya getirmek için gerçekleştirilecek olan Bosch İnşaat ve Konut Konferansı, 9 Ocak 2018 Salı günü Ataşehir Marriott Hotel Asia’da yapılacak. 

6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta!

6. İnşaat ve Konut Konferansı, 9 Ocak 2018 tarihinde Marriott Hotel Asia’da kapılarını açıyor. Konferans Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek..

Sektör temsilcileri İnşaat ve Konut Konferansı'nda buluşacak!

İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerini yeniden bir araya getiriyor. 24 Ocak tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek konferans sektörün pek çok paydaşını buluşturacak.

5. İnşaat ve Konut Konferansı için geri sayım başladı!

İnşaat sektörünün en seçkin buluşması olarak kabul edilen 5. İnşaat ve Konut Konferansı 24 Ocak 2017 Salı günü Marriot Hotel Asia’da gerçekleştirilecek.

5. İnşaat ve Konut Konferansı 24 Ocak'ta!

24 Ocak 2017 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerinin VIP Buluşma Adresi olarak 5. yılında tekrar kapılarını açıyor.

Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı yapıldı!

'Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı', sektöre yön veren firmaların yoğun katılımı ile Marriott Hotel Asia’da gerçekleşti. Silverline , konferansta sektörün önemli isimleri ile bir araya gelerek hedeflerini paylaştı.

Realty Port İstanbul, 4. İnşaat ve Konut Konferansı'na sponsor oldu!

26 Ocak 2016 Salı günü Marriott Hotel Asia da düzenlenecek olan 4. İnşaat ve Konut Konferansının genel sponsoru Realty Port İstanbul firması inşaat sektörünün profesyonelleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

4. İnşaat ve Konut Konferansı Marriott Hotel Asia’da!

4. İnşaat ve Konut Konferansı Silverline Ankastre platin sponsorluğunda, 26 Ocak 2016 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşiyor. Organizasyonda, Silverline Ankastre'nin bu pazardaki faaliyetlerini aktaracaktır.

İnşaat ve Konut Konferansı 26 Ocak'ta!

26 Ocak 2016 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, İnşaat Profesyonellerinin VIP Buluşma Adresi olarak 4. yılında tekrar kapılarını açacak.

Antalya Avantgarde Hotel kapılarını kapattı!

Antalya'da ekonomik krize giren Avantgarde Hotel geçici süreyle kapandı. Otelin mali sıkıntıları atlattıktan sonra yeniden müşterilere kapılarını açacağı bildirildi.

Kemer Avantgarde Hotel kapandı!

Antalya Kemer’de kurulu bulunan Avantgarde Hotel kapılarını kapattı. Otelin genel müdürü, tur operatörlerine gönderdiği yazıda “Oteli kapatıyoruz. Yeni rezervasyonları başka tesislere kaydırın” dedi.

Avantgarde Hotel konut projesi mi yapacak Haberi

Avantgarde Hotel konut projesi mi yapacak

İsmet Öztanık çocukluğu otellerde geçen genç bir işadamı. 2009'da 24 yaşında Avantgarde Hotel markasını oluşturdu. Ayrıca Lidyana.com'un da kurucularından, Öztanık, sektörel eğitim ve bina yönetimi alanlarında da iddialı... 


Öztanık, Siirt'in köklü ailelerindendir. Siirt'in bu köklü ailesi 1970 yüında kendi ifadeleriyle "Siirt'in yarısını satarak" istanbul'a gelir. Siirt'te de ticaretle uğraşan aile, istanbul'a gelince demir çelik ticareti yapar. Günümüzde demir çelik, turizm, hizmet sektörü ve e-ticaret alanında faaliyet gösteriyorlar. Lütfi, Cenk ve ismet Öztanık'm isimlerinden oluşan Lucis Global çatı şirketleri. Turizmde Avantgarde Hotel, hizmet sektöründe Soluto, eğitim sektöründe Educhos, eticarette ise Lidyana adıyla faaliyet gösteriyorlar. Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi öztanık olsa da işleri artık oğullan ismet ve Cenk öztanık götürüyor. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmet Öztanık ailenin sözcüsü. Genç yaşta Avantgarde...