02 / 05 / 2024

Antalya Avantgarde Hotel kapılarını kapattı!

Antalya Avantgarde Hotel kapılarını kapattı!

Antalya'da ekonomik krize giren Avantgarde Hotel geçici süreyle kapandı. Otelin mali sıkıntıları atlattıktan sonra yeniden müşterilere kapılarını açacağı bildirildi.



Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki 5 yıldızlı Avantgarde Hotel Resort, mali sıkıntılar nedeniyle geçici süreli olarak kapandı. Otelin Genel Müdürü Yücel Yapıcı, tesisi 2 ay içinde yeniden açmayı planladıklarını söyledi.


Kemer'e bağlı Göynük Mahallesi'ndeki Avantgarde Hotel Resort'un yaşanan mali sıkıntılar nedeniyle geçici süreliğine kapatılması kararlaştırıldı. Genel Müdür Yücel Yapıcı imzasıyla tur şirketlerine göndirilen yazıda, "Değerli partnerlerimiz; öncelikle Avangarde Luxury Resort olarak bize göstermiş olduğunuz yakın işbirliğinize, dostluğunuza ve desteğinize teşekkür etmek istiyoruz. Son zamanlarda şirketimizde ciddi mali sıkıntılar yaşanmaktadır. Üzülerek bu sıkıntıların tesisimizi de etkilediğini belirtmek durumundayız. Bu sebepten ötürü 5 Eylül 2015 tarihi itibari ile tesisimize yeni girişleri kabul edemeyeceğimizi, gelecek olan yeni rezervasyonlarınızı başka tesislere kaydırmanız konusunda yardımcı olmanızı rica ederiz" denildi.


Konuyla ilgili açıklama yapan Genel Müdür Yücel Yapıcı, 7 Eylül pazartesi itibariyle son turistlerin de ayrılmasıyla oteli kapattıklarını belirtirken, "Tesisimiz mali sıkıntıdan dolayı geçici süreli kapatılmış olup 2 ay içerisinde bu sıkıntılara çözüm bularak yeniden çalışmalara başlayacaktır" dedi.


Yeni Şafak


Geri Dön