03 / 05 / 2024

Ali Sami Yen Stadı kapılarını kapattı!

Ali Sami Yen Stadı kapılarını kapattı!

Aziz Üstel: Ali Sami Yen kapılarını kapattı futbola. Hem de ne kapanış! İşte şimdi Galatasaray"ın tarihine geçtin arkadaş! Ali Sami Yen"in   kapanış maçında, Galatasaray"ın anlı şanlı adını yerlerde süründürerek...



Ali Sami Yen Stadı tam kırk altı yıl Galatasaraylıların futbol mabediydi. O çimlere sarı kırmızılılar Real Madrid"ten, Manchester United"a, Milan"a kadar dünyanın en büyük nice takımını gömdü. O statta şžampiyonlar Ligi çeyrek finali oynadı, lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşadı, UEFA Kupasıyla tur attı.

Seninle ağlarım; seninle gülerim. Senden başka kimim var benim Türküleri çın çın öttü o kubbede. Metin Oktay"lar, Hagi"ler, Hakan şžükür"ler, Popescu"lar, Taffarel"ler, Fatih Terimler ve daha kimler kimler geldi geçti Ali Sami Yen"den.

Ve senin başkanlık döneminde Ali Sami Yen kapılarını kapattı futbola. Hem de ne kapanış! İşte şimdi Galatasaray"ın tarihine geçtin arkadaş! Ali Sami Yen"in   kapanış maçında, Galatasaray"ın anlı şanlı adını yerlerde süründürerek... Helal olsun valla!
Star/Aziz Üstel


Geri Dön