18 / 05 / 2024

Avcı Yapı Malzemeleri Proje Mühendislik Elektrik ve Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Avcı Yapı Malzemeleri Proje Mühendislik Elektrik ve Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Avcı Yapı Malzemeleri Proje Mühendislik Elektrik ve Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nayil Şen tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Karanu Yapı Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karanu Yapı Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Karakavak tarafından kuruldu.

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Şimşek tarafından kuruldu.

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited kuruldu!

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Başkan tarafından kuruldu.

Durduk Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Durduk Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Nakliye Limited Şirketi bugün Avcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Kayahan Emen tarafından kuruldu.

İlendemli İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlendemli İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Derya İlendemli tarafından kuruldu.

Jet İnşaat Yapı Malzemeleri Peyzaj Plastik Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jet İnşaat Yapı Malzemeleri Peyzaj Plastik Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Çağatay Avcı tarafından kuruldu.

Beyazdağ İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazdağ İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Recep Oğuzhan Karakozu tarafından kuruldu.

Çiftçi Hırdavat Elektrik Elektronik Metal Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftçi Hırdavat Elektrik Elektronik Metal Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Çiftci tarafından kuruldu.

Nora Dekorasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Nora Dekorasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited  Şirketi Avcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Cebecioğlu kuruldu.

Ekinci1 Yapı Malzemeleri Temizlik Reklam Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinci1 Yapı Malzemeleri Temizlik Reklam Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ekinci tarafından kuruldu.

Marvent Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat Kömürcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marvent Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat Kömürcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  500  bin TL sermaye bedeli  ile  Mervan Gök tarafından kuruldu.

Avcı Yapı Malzemeleri Proje Mühendislik Elektrik ve Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Avcı Yapı Malzemeleri Proje Mühendislik Elektrik ve Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Avcı Yapı Malzemeleri Proje Mühendislik Elektrik ve Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nayil Şen tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Büyükçekmece, Celaliye Mahallesi, D-100 Karayolu Caddesi'nde kuruldu. 


Avcı Yapı Malzemeleri Proje Mühendislik Elektrik ve Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü yapı malzemelerinin alımının, satımının, imalatının,ihracatının ve ithalatının yapılması ve yaptırılması. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve...