28 / 04 / 2024

Avcılar İnşaat yeni projeleri

Avcılar İnşaat yeni projeleri

Sektörde çeyrek asırdır hizmet veren,İnşaat sektöründe hızla büyüyen ve iş hacminde çıtasını her geçen gün yükselten Avcılar İnşaat 25. yılını birbirinden değerli 7 proje ile taçlandırmaya hazırlanıyor.

Avcılar İnşaat'tan Bayraklı'ya dev proje!

İzmir'de özellikle Bayraklı ve Bornova'da hayata geçirdiği modem projelerle adından söz ettiren Avcılar İnşaat, şimdi de kentin siluetini değiştirmeye hazırlanıyor. Yeni kent merkezi Bayraklı'da yapılacak projenin zemin etütleri tamamlandı.

Avcılar İnşaat, Bayraklı'da gökdelen inşa edecek!

Avcılar İnşaat, Bayraklı'da 2015 yılında inşaatına başlayacağı projenin zemin etütlerini tamamladı. Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, Projeyi 24 ayda tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceklerini söyledi

Avcılar İnşaat İzmir'de 38 katlı bir gökdelen inşa edecek!

İzmir Bayraklı, bir gökdelene daha kavuşuyor. 38 katlı gökdelen projesini 24 ayda tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceklerini belirten Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "mimari projemizi belirledik dedi.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Avcılar Space'te son 2 konut yüzde 10 indirimle satışta!

Avcılar İnşaat'ın Avcılar Space projesinde yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Avcılar Space projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Bozayılar İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Bozayılar İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Alper Karaağaç, Demircan Kayaoğlu ve Kemal Tufan Ilıca ortaklığında kuruldu.

Özkarakoçlar İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Metal Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Özkarakoçlar İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Metal Plastik Limited Şirketi Sancaktepe'de Osman Karakoç tarafından kuruldu.

Avrupa Konutları Yenimahalle projesi için düğmeye basıldı! Bağcılar'a 780 yeni konut geliyor!

Artaş İnşaat yeni projesi için düğmeye bastı. Avrupa Konutları Yenimahalle adıyla yükselecek olan projede 780 adet konut ve 48 adet ticari ünite yer alacak. İşte merakla beklenen proje ile ilgili detaylar...

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Özcan Evliyaoğlu tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Lusso Bornova geliyor! Yeni proje!

Avcılar İnşaat yeni projesi Lusso Bornova için düğmeye bastı. Lusso Bornova'da 4+1, 5+1, 7+2 ve 9+2 konut tipleri yer alıyor...

Avc Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avc Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Avıncal tarafından kuruldu.

Avcı 2021 İnşaat Metal Elektrik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Avcı 2021 İnşaat Metal Elektrik Nakliye Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berke Avcı tarafından kuruldu.

Avcılar İnşaat yeni projeleri Haberi

Avcılar İnşaat yeni projeleri

Sektörde çeyrek asırdır hizmet veren firmanın Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "Her projemizi ilk projemizmiş gibi ince eleyip sık dokuyoruz. Avcılar İnşaat'ın artık sadece bina yapıp satan bir firma olmadığını, İzmir'in tüm hassasiyetlerini içinde barındıran bir yapısı olduğunun altını çizen Avcı, projeleri şöyle anlattı: 


Cadde Teras

"Forum Bornova,Yaşar Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve Şifa Üniversitesi dörtgeninde yer alan projemizde sosyal ve ortak alan konusunda aklınıza gelen her şeyi içerisinde barındırıyor. Bölgenin öğrenci yoğunluğunu göz önüne alırsak ciddi bir yatırımcı kitlesinin şimdiden yerini aldığı projemizin en büyük avantajlarından biri de ofis-home ofis olarak da kullanılabileceğidir." 


Avcılar Office 

"Yeni Kent Merkezi'nin tam kalbinde izmir'in yeni cazibe ve iş merkezinin içinde yer alan projemizi iş dünyasının ihtiyaçlarını analiz edip hiçbir detayı atlamadan dizayn ettik. Ofis projemizde ön...