25 / 07 / 2024

Avcılar kent yenileme

Avcılar kent yenileme

Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Avcılar halkına güvenli ve rahat ulaşım olanakları sağlamak için bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

Avcılar'da riskli bina kalmayacak!

Avcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yapan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, kent genelinde riskli binaların saptanması adına yoğun mesai harcandığını dile getirdi. 

Avcılar ve Büyükçekmece için plan talebi!

Mega kent İstanbul’un deprem açısından en riskli 2 ilçesinin belediye başkanları çarpıcı açıklamalar yaptı. Avcılar’da binlerce binanın yenileme beklediğini dile getiren Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Paraya pula bakmaksızın seferberlikle hareket etmeli...” diye konuştu.

Avcılar Kent Merkezi'nin temellerini atacağız!

Avcılar mitinginde konuşan Başkan Erdoğan, "Millet bahçeleri ve kıraathaneleri projemizi Avcılar'da hayata geçireceğiz. İlçemizde bir kent merkezi oluşturacağız'' dedi.

Avcılar’ın 100 yıllık kent planında AVM yok!

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli yaptığı açıklamada hazırladıkları imar planlarının hiçbirinde AVM yapılmasını öngörmediklerini, esnaflıkla toplumu kalkındıran geleneğe bağlı olduklarını belirtti.

Avcılar'da imar planı bilgilendirme toplantıları yapılıyor!

Avcılar Kent Konseyi tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde kabul edilen imar planıyla ilgili bilgilendirme toplantıları yapılıyor..

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Bölgede asfalt çalışlarını hızla sürüyor.

Avcılar'ın yolları yenileniyor!

Yol yatırımlarına devam eden Avcılar Belediyesi ilçe genelindeki yol yenileme, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Avcılar kentsel dönüşümle 'prestij kent' haline gelecek!

Kentsel dönüşüm tamamlandığında, hayata geçirilen diğer projelerle birlikte Avcılar'ın prestij kent haline geleceğini ifade eden Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, böylece ilçede yasanan göç sorununu tersine çevireceklerini söyledi.

Avcılar'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Avcılar halkına güvenli ve rahat ulaşım olanakları sağlamak için bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

Avcılar'da plansız yerlere imar planı yapılacak!

Avcılar Belediye Başkanı Toprak, bölgede bugüne kadar doğru dürüst kent planı önüne konulmadan bir kentleşme yapıldığını belirtirken, plansız yere imar planı yapmak veya eksik olanları revize ederek kentsel dönüşüme geçmeyi hedeflediklerini söyledi.

Avcılar'da deprem odaklı kent planı yapılmalı!

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli: “Bizim yeniden bir kent planlamasına ve çok iyi bir şekilde de bina güvenliklerini sağlayacak yeni bir imar planı gibi kentsel planlama sistemine geçmiş olmamız gerekiyordu. Depremle ilgili de çalışma başlattı

Avcılar İnşaat, Ofis 10 projesini hayata geçiriyor!

Yatırım değeri sürekli yükselen ve hızla gelişen yeni kent merkezi diye adlandırılan Bayraklı'da, yılların deneyimi Avcılar İnşaat Ofis 10 adında yepyeni bir projeye başlıyor.

Avcılar'daki 4 kat engeline meclisten onay geldi!

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, " Meclisten aldığımız yetkiyle bir planlama yapacağız, bir kent planını hazırlayıp halkımızın önüne sunacağız " dedi.

Avcılar kent yenileme Haberi

Avcılar kent yenileme


Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Avcılar halkına güvenli ve rahat ulaşım olanakları sağlamak için bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. 


‘‘Önce İnsan’’ söylemi ile hizmet veren Avcılar Belediyesi sanatsal, sosyal, kültürel ve spor alanında sürdürdüğü çalışmalarına, Fen İşleri Müdürlüğü’nün bakım, onarım ve yenileme çalışmaları ile devam ediyor. Daha güvenli ve bakımlı yollar yapılırken, kaldırımlar da yenileniyor. Cihangir Mahallesi, Ormanlı Caddesi, Kirazlı Caddesi, Burnaz Caddesi ve Hükümet Konağı içi asfalt çalışmalarını tamamlayan Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, hemen ardından Tahtakale Mahallesi’nde nüfusun yoğun olarak yaşadığı ve ana arter güzergâhları üzerinde bulunan Ispartakule Bulvarı, Abdi İpekçi Caddesi, Ahmet Hamdi Tanpınar Caddesi, Ziya Gökalp Caddesi, Lilyum Sokak, Petunya Sokak, Güldefne Sokak ve Çilek Sokak’ta çalışmalarını tamamladı.



Muhtar Kazım Akgül Caddesi, Denizköşkler Caddesi, Harmanyeri Sokak,...