03 / 07 / 2024

avcılar metro güzergahı

avcılar metro güzergahı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, İstanbullulara Bakırköy - Avcılar - Esenyurt- Beylikdüzü - Büyükçekmece Metro Hattı’nın müjdesini verdi. 25 kilometrelik metro hattının 2017 yılında hizmete alınması hedefleniyor...

Kadir Topbaş Avcılar'a metro müjdesi verdi!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak için düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Avcılar' a da metro müjdesini verdi...

Avcılar Lotus Göl Evleri'nde lansmana özel yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Lotus Yapı Proje tarafından Avcılar'da yükselen Lotus Göl Evleri'nde lansmana özel yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Lotus Göl Evleri'nde daire fiyatları ne kadar? İşte Lotus Göl Evleri projesi ile ilgili ayrıntılar... 

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten net tarih geldi! Altın yatırımcıları bekleyin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın olan yatırımcıları beklemeleri konusunda uyararak, gram altında yeni güzergahı açıkladı. Gram altın ne kadar olacak? Altın fiyatları ne olur?

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten kesin net açıklama geldi! Altın yatırımcıları bunu yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için yeni güzergahı kesin net açıklamalarla değerlendirdi. ''Bunu yapın'' diyen Memiş, yatırımcıları tek tek uyardı.

Avcılar'da göçük meydana gelen bina için 3 gözaltı!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan binanın temeli kazılırken meydana gelen göçükte 3 çocuk babası Cemal Eken'in (42) ölümü, İsa Eyice isimli işçinin yaralanmasına neden olan olay ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi!

İstanbul Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi. Yaşanan olayda işçilerden biri göçük altından çıkarılırken, diğer işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

Kanal İstanbul güzergahında hangi metro hatları yapılacak?

Çılgın proje Kanal İstanbul, 2011'den beri Türkiye'nin gündeminde. Son günlerde yetkili isimlerinde açıklamalarıyla yeniden gündeme gelen proje dikkat çekiyor. Peki Kanal İstanbul güzergahında hangi metro hatları yapılacak? İşte detaylar...

Kanal İstanbul güzergahındaki sit alanlarının koruması düşürülüyor mu?

1 Nolu Koruma Kurulu'nun gündemine, Kanal İstanbul projesinin güzergahında yer alan Küçükçekmece ve Avcılar arasındaki sulak alanın birinci derece olan sit korumasının, üçe düşürülmesi teklifi getirildi.

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Kırço tarafından açıldı.

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı imar planı değişikliği onaylandı!

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı Boğaziçi Öngörünüm Sınırlarında Kalan Alanda 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/3 sayılı kararı ile onaylandı.

Avcılar’da hasar gören 281 binanın yıkımı için son ay!

Gölcük’te 17 Ağustos 1999 yılında yaşanan depremin ardından İstanbul Avcılar’da orta hasarlı olduğu tespit edilen 281 binanın güçlendirilmesi veya yıktırılması için tanınan süre ay sonunda bitiyor.

avcılar metro güzergahı Haberi

avcılar metro güzergahı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, İstanbullulara Bakırköy-Avcılar-Esenyurt-Beylikdüzü-Büyükçekmece Metro Hattı’nın müjdesini verdi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’tan İstanbullulara yeni bir Metro Hattı müjdesi daha geldi. Aktif olarak 141.5 km Raylı Sistem hattı ile İstanbul’a hizmet veren İstanbul Metrosu’na, 25 km. uzunluğunda, 18 İstasyonlu, Bakırköy-Avcılar-Esenyurt-Beylikdüzü-Büyükçekmece (TÜYAP) Metro Hattı ilave ediliyor.


Proje çalışmaları tamamlanan, yapım ihalesi hazırlıkları da son aşamada olan Bakırköy-Avcılar-Esenyurt-Beylikdüzü-Büyükçekmece (TÜYAP) Metro Hattı; Bakırköy-İncirli'den başlayıp Bakırköy-Küçükçekmece arasında D-100 Karayolu kuzeyindeki yerleşimlerin içerisinden geçerek, Küçükçekmece'den sonra ise D-100 Karayolu koridorunu izleyerek Beylikdüzü'nde bulunan TÜYAP Fuar Merkezi'nin önünde sonlanacak.


Saatte Tek Yönde 45 bin yolcu taşınacak olan Bakırköy-Avcılar-Esenyurt-Beylikdüzü-Büyükçekmece (TÜYAP) Metro Hattı’nın 2017 yılında hizmete alınması hedefleniyor.


Hattın müjdesini veren Başkan Topbaş: ‘Bakırköy/İncirli-Sera-Kocasinan-Zafer- Çobançeşme-Sefaköy-Cennet-Küçükçekmece-Avcılar Park-Reşitpaşa-Avcılar Üniversite- Cihangir-Ambarlı - Haramidere -Yakuplu - Beylikdüzü/Esenyurt-Beylikdüzü Toplu Konutlar- Büyükçekmece...