28 / 04 / 2024

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten net tarih geldi! Altın yatırımcıları bekleyin

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten net tarih geldi! Altın yatırımcıları bekleyin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın olan yatırımcıları beklemeleri konusunda uyararak, gram altında yeni güzergahı açıkladı. Gram altın ne kadar olacak? Altın fiyatları ne olur?



Altın fiyatları bugün de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Son zamanlarda yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın değer kaybetmeye başladı. Altın fiyatları düşerken, yatırımcılar ''altın fiyatları ne olur, altın düşer mi, yükselir mi?'' sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. Altın fiyatlarının geleceği yeni güzergahı tarih vererek açıkladı. Elinde altın olanları uyaran Memiş, düşüşler karşısında panik olmadan beklemelerini söyledi. Peki gram altın ne kadar olacak? Altın fiyatları tekrar yükselecek mi? Son dakika İslam Memiş altın tahmini...

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş ten net tarih geldi! Altın yatırımcıları bekleyin

ALTIN İÇİN YENİ GÜZERGAH BELLİ OLDU!

İslam Memiş, yatırımcıları altındaki düşüşlere karşı uyardı. Altın fiyatları bu haftaya yatay ve sakin başladı. Ons altın 1930 dolara kadar geriledi. Bu hafta takip edilmesi planlanan bant aralığının  1930 dolara olacağını söyleyen Memiş, direnç seviyesi olarak 1968 doları söyledi. 

İslam Memiş, ekim ayı ile birlikte altın fiyatlarının yükselişe geçeceğini söyleyerek ons altının 2000 dolar seviyesine çıkacağını açıkladı.

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş ten net tarih geldi! Altın yatırımcıları bekleyin

NET TARİH AÇIKLANDI!

Altın yatırımcıları bu ay, ABD enflasyon rakamları ve faiz kararını takip edecek.  Altın fiyatlarında kısa vadeli pozitif seyir devam ediyor. 

ABD tarım dışı istihdam verisine rağmen ons altın 1940 dolar seviyesi üzerine tutundu. Burada İslam Memiş ons altın için şu ifadeleri kullandı: ''Ons altın, 2000 dolar seviyesinden çokta uzaklaşmak istemiyorum mesajını veriyor.'' dedi. 

Serbest piyasada gram altın alış satış arasında 23-30 lira makas aralığı olduğuna da dikkat çeken Memiş, bunun zaman zaman 40-50 lirayı bulduğunu da söyledi. 

Memiş gramaltının 1700 liralarda ısrarla kalmak istemesine dikkat çekerken ekim ayı itibariyle gram altının 1,800 lira seviyelerine yükseleceğini açıkladı.

Bugün altın fiyatlarında yatay seyir devam ediyor. Altının ons fiyatı 1918 dolardan işlem görüyor. Gram altın bugün alış fiyatı 1683 lira, satış fiyatı 1703 lira aradaki makas 20 lira. Çeyrek altın ise bugün 2782 liradan satılıyor.
 

Altın alacaklar dikkat! 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Merkez Bankası yıl sonu dolar tahminini açıkladı! Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek!

Geri Dön