27 / 04 / 2024

Merkez Bankası yıl sonu dolar tahminini açıkladı! Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek!

Merkez Bankası yıl sonu dolar tahminini açıkladı! Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek!

Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarına göre yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek! Dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç lira?



Merkez Bankası geçtiğimiz günlerde Piyasa Katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Buna göre doların ve enflasyonun yıl sonunda ne kadar oalcağı belli oldu. Yatırımcılar dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? Dolar yükselir mi? soruları ile birlikte ekononomsitlerin yorumlarını da takip ediyor. Ekononistler doların yıl sonunda 40 TL seviyelerine kadar yükseleceğini belirtirken asıl rakam Merkez Bankası'ndan geldi.

DOLAR YIL SONUNDA NE KADAR OLACAK?

Merkez Bankası tarafından açıklanan ankette dolar/TL tahmininde de yükseliş görüldü. Önceki ay 28,45 TL olan yıl sonu dolar tahmini 29,82 TL'ye yükseldi.

Öte yandan ankette Merkez Bankası'nın politika faizi ile ilgili de tahminler yükseldi. Cari ay sonu faizin yüzde 19,19, 3 ay sonra yüzde 25, 12 ay sonra yüzde 23,25 olacağı öngörüldü. Önceki aydaki ankette 12 ay sonra faizin yüzde 21,48 olacağı öngörülmüştü.

Bugün dolar ne kadar? Güncel dolar kaç lira? 1 dolar kaç TL? Dolar ne kadar oldu? 7 Eylül 2023 dolar kaç lira?

Merkez Bankası yıl sonu dolar tahminini açıkladı! Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek!

DOLAR BUGÜN NE KADAR OLDU? GÜNCEL DOLAR KAÇ  LİRA? DOLAR/TL KAÇ LİRA? 7 EYLÜL DOLAR KAÇ LİRA?

Dolar/TL kuru bugün güne düşüşle başladı. Yatırımcılar bugünkü dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar ne kadar? Dolar kaç lira? Dolar kaç TL oldu? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Bugün dolar/TL kuru alış fiyatı 26,79 lira, satış fiyatı 26,85 liradan işlem görüyor. Euro/TL kuru alış fiyatı 28,69 lira, satış fiyatı ise 28,79 liradan değerleniyor. Aynı dakikalarda euro dolar paritesi 1,0722 bandında hareket ediyor.

Altın alacaklar dikkat! 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Selçuk Gezer'den korkutan senaryo! Dolar o tarihte 47.80 TL olacak!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz dolar için rakam verdi: 47 lirayı görecek!

 


Geri Dön