28 / 07 / 2024

Avcılar semt pazarı

Avcılar semt pazarı

Avcılar İlçe Başkanı ekibiyle birlikte Yeşilkent Mahallesi'nde saha çalışması yaptı. Bozan, mahallelinin sorunlarını dinledi. Mahalle sakinleri, belediyenin mahalleye daha fazla hizmet getirmesini istedi.

Avcılar Yeşilkent'e okul, Ispartakule'ye pazar geliyor!

Avcılar Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında imarla ilgili önemli kararlar alındı. Toplantıda alınan karara göre Avcılar Yeşilkent'te okul, Ispartakule'de pazar yapılacak.

Van Erciş'e modern semt pazarı geliyor!

Van Erciş Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, bölgedeki vatandaşlar için birçok yatırımı hizmete sundu. 96 standın bulunduğu ilçede modern semt pazarı inşa edilecek.

Viranşehir Kapalı Semt Pazarı'nda sona yaklaşıldı!

Şanlıurfa'da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına 13 ilçede adil bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de yapımını sürdürdüğü kapalı modern semt pazarı ile semt sahasında sona gelindi.

Avcılar Yeşilkent'e kapalı semt pazarı inşa ediliyor!

Pazarların sadece üzerlerini kapatmayıp, yapılan alanları kullanışlı ve modern hale dönüştüren Avcılar Belediyesi, bu projeleri ile takdir toplarken, Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan ‘Kapalı Semt Pazarı’ için çalışmalara başladı.

Adana Yüreğir'e 2. kapalı semt pazarı inşa ediliyor!

Yüreğir’in ikinci kapalı semt pazarı PTT Evleri Mahallesi’nde yapılıyor. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğirli vatandaşların kışın yağmurdan ve çamurdan, yazın ise sıcaktan ve tozdan koruyup rahat alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla kapalı semt pazarları sayısını artıracaklarını söyledi.

Bursa Orhangazi'ye yeni semt pazarı!

Bursa TOKİ Semt Pazarı ve Sosyal Donatı Alanı vatandaşların isteğine göre yapılıyor. Orhangazi'de Orkent Semt Pazarı'ndan sonra, TOKİ bölgesi için de bir semt pazarı inşasına başlandı.

Kepez'de 4 mahalleye semt pazarı yapılacak!

KEPEZ Belediyesi, semt pazarlarını sokaklardan çıkararak sabit pazar yerleri oluşturuyor. Bu amaçla Sütçüler, Teomanpaşa, Beşkonaklılar ve Düdenbaşı mahallerinde sabit semt pazarı alanı oluşturulması için imar planı revizyonu hazırlandı.

Şanlıurfa Devteşti Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi'nin her ilçeye yapacağı semt pazarının projesinin ilkini Haliliye İlçesinde Devteşti Mahallesinde törenle vatandaşların hizmetine açtı.

Aydınlıkevler Kapalı Semt Pazarı için düğmeye basıldı!

Altındağlılar için hazırladığı projelerle, yaptığı tesislerle modern yaşamın tüm gereklerini vatandaşlara sunan Altındağ Belediyesi, ilçeye yepyeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Aydınlıkevler Mahallesi Kapalı Semt Pazarı için düğmeye basıldı.

Şanlıurfa Devteşti çok amaçlı semt pazarı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Devteşti mahallesinde yapımı tamamlanan çok amaçlı semt pazarı vatandaşların hizmetine açıldı.

Devteşti Semt Pazarı tamamlandı!

4 bin metrekare üzerine inşa edilerek vatandaşları ve pazar esnafını olumsuz hava şartlarına koruyan ve düzenli bir şekilde alışveriş imkanı sağlayan Devteşti Semt Pazarı hizmete girmesiyle takdir topladı.

Adana Feke'de hizmet binası ve kapalı semt pazarı açıldı!

Belediye Ek Hizmet Binası ve Kapalı Semt Pazarı'nın açılışlarını yapmak üzere Feke'ye giden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü esnafla ve halkla bir araya geldi, sohbet etti, sorun dinledi.

Adana Seyhan'da yeni semt pazarının temeli atıldı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Pınar mahallesinde beraberinde Başkan yardımcıları, daire müdürleri, mahalle muhtarı Saniye Çelik ve yüzlerce vatandaşın katılımı ile kapalı semt pazarının temelini attı.

Avcılar semt pazarı Haberi

Avcılar semt pazarı

CHP Avcılar İlçe Başkanı Erhan Bozan ekibiyle birlikte Yeşilkent Mahallesi'nde saha çalışması yaptı. Esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Bozan'a ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve mahalle birim başkanları da eşlik etti.


Sabah geldiği Yeşilkent'te akşama kadar ziyaretlerde bulunan Bozan, mahallelinin sorunlarını dinledi. CHP olarak halkın içinde onlarla yanyana olacaklarını söyleyen Bozan, CHP'nin kapısının herkese açık olduğunu da ifade etti.


Halkın yanındayız


Vatandaş, esnaf ve STK yöneticileriyle bir araya gelen Bozan, “Türkiye'nin birleştirici gücü olan CHP her zaman halkın yanında. Sizlerden aldığımız destekle insan odaklı hizmetlerimiz devam

edecektir. Bugün sizlerle bir araya gelmek, sohbet etmek, yaşanan sorunları ilk ağızdan dinlemek için mahallenize geldik. Bugün bize oy veren vermeyen herkesle iletişime geçerek yaşanan sıkıntılara çözüm bulmak adına kapınızı çalıyoruz” ifadelerini kullandı.


Vatandaş hizmet istedi


Semt pazarının yeri, kaldırım...