18 / 05 / 2024

Avcılar'a yeni hizmet yatırımları!

Avcılar'a yeni hizmet yatırımları!

Avcılar İlçe Başkanı ekibiyle birlikte Yeşilkent Mahallesi'nde saha çalışması yaptı. Bozan, mahallelinin sorunlarını dinledi. Mahalle sakinleri, belediyenin mahalleye daha fazla hizmet getirmesini istedi.



CHP Avcılar İlçe Başkanı Erhan Bozan ekibiyle birlikte Yeşilkent Mahallesi'nde saha çalışması yaptı. Esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Bozan'a ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve mahalle birim başkanları da eşlik etti.


Sabah geldiği Yeşilkent'te akşama kadar ziyaretlerde bulunan Bozan, mahallelinin sorunlarını dinledi. CHP olarak halkın içinde onlarla yanyana olacaklarını söyleyen Bozan, CHP'nin kapısının herkese açık olduğunu da ifade etti.


Halkın yanındayız


Vatandaş, esnaf ve STK yöneticileriyle bir araya gelen Bozan, “Türkiye'nin birleştirici gücü olan CHP her zaman halkın yanında. Sizlerden aldığımız destekle insan odaklı hizmetlerimiz devam

edecektir. Bugün sizlerle bir araya gelmek, sohbet etmek, yaşanan sorunları ilk ağızdan dinlemek için mahallenize geldik. Bugün bize oy veren vermeyen herkesle iletişime geçerek yaşanan sıkıntılara çözüm bulmak adına kapınızı çalıyoruz” ifadelerini kullandı.


Vatandaş hizmet istedi


Semt pazarının yeri, kaldırım işgalleri, yollardaki bozukluklar gibi sorunlarını ileten mahalle sakinleri, belediyenin mahalleye daha fazla hizmet getirmesini istedi.



Gazetem İstanbul


Geri Dön