29 / 04 / 2024

avea dağıtım merkezi

avea dağıtım merkezi

İzmir'e bir günde 7 mağaza birden açan Avea, bu şehirde gerçekleştirdiği toplam istihdam sayısını 850 kişiye çıkardı

Çiftçilere ücretsiz dağıtım başladı! 15 ayrı başvuru merkezi oluşturuldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Kemerburgaz’daki İSTAÇ Katı Atık Merkezi’nde, atıkların geri dönüşümüyle ısıtılan seralarda ürettiği fideleri, İstanbullu çiftçilere ücretsiz dağıtıyor. Dağıtım için 15 ilçe ve 166 mahallede başvuru noktası kuruldu.

Beypazarı doğalgaz dağıtım merkezi inşaatında sona gelindi!

Beypazarı’nda doğalgaz çalışmaları devam ediyor. İlçenin girişine yapılan “dağıtım merkezi” inşaatı da bitmek üzere

Afyonkarahisar’a İstiklal Tanıtım Merkezi inşa ediliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar ’da “ İstiklal Tanıtım Merkezi ” inşa ediliyor.

İstiklal Tanıtım Merkezi yıl sonunda bitecek!

Kurtuluş Savaşı'nın yeniden canlandırılacağı 26 Ağustos İstiklal Tanıtım Merkezi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'da hayata geçiriliyor. İşte yıl sonunda bitecek merkezden fotoğraflar...

Yunanistan sınırına doğalgaz dağıtım merkezi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan sınırında, Türkiye topraklarında bir dağıtım merkezi, bir hat oluşturmayı ve oradan talebe cevabın verilmesi noktasında Rusya ile bir ön mutabakat sağlandığını açıkladı.

Çevre yatırımları açılış ve temizlik araçları dağıtım töreni gerçekleşti!

Çevre yatırımları açılış ve temizlik araçları dağıtım töreni gerçekleşti. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "Türkiye'nin 2023 yılında altyapı konusunda sıfır problemli olmasını istiyoruz" dedi.

Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz!

Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz. Aksa Enerji Genel Müdürü Uygun, "Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz, açığı kapatmak için liberasyon ve regülasyonu bir arada yapmaya çalışıyoruz” dedi.

TOKİ Çeşme Reisdere parselasyon planları ve dağıtım cetveli bugün askıya çıktı!

TOKİ Çeşme Reisdere projesinin parselasyon planları ve dağıtım cetveli bugün askıya çıktı. 4 Kasım 2014 tarihinde bakanlık tarafından onaylanan planlar 9 Aralık 2014 tarihinde askıdan inecek...

Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri Usul ve Esasları 2014!

Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri Usul ve Esasları, 15 Kasım 2010 tarihli ve 27760 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlandı. İşte 2861 sayılı Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri..

AGCO, Türkiye'yi dağıtım üssü yapacak!

AGCO, 9 milyon dolar yatırımla Türkiye'de kuracağı tesisin temelini atarken, tesis tamamlandığında Orta Doğu, Avrupa ve Kuzey Batı Afrika için şirketin ana depolama ve dağıtım merkezi olacak.

Elektrik dağıtım şirketi, borcu olmayan aboneyi icraya verdi!

TEDAŞ’tan elektrik dağıtımını borçlarıyla birlikte devralan özel dağıtım şirketleri, ödenmemiş tek abonenin borcundan dolayı isim soyadı benzerliği olan bütün abonelere haciz gönderiyor. Elektrik dağıtım şirketi, borcu olmayan aboneyi icraya verdi...

Elektrik dağıtım yatırımlarına düzenleme geliyor!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu ( EPDK ), Elektrik Piyasası Dağıtım Sistemi Düzenlemeye Esas Yatırım Harcamalarının Belirlenmesi ve Gerçekleşmesinin İzlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar'da değişikliğe gitti.

İdris Güllüce çevre temizlik araçları dağıtım törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yarın saat 12:00'de 101 Belediye Başkanlıklarına Çevre Temizlik Aracı Dağıtım Töreni'ne katılacak.Etkinlik, Gölbaşı'nda Gölbaşı Çevre Referans Laboratuvarı'nda yapılacak.

avea dağıtım merkezi Haberi

avea dağıtım merkezi

Avea satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, 2011 yılı ile 2012'nin ilk çeyreğinde Türkiye genelinde 14 binin üzerinde satış noktasıyla müşterilerine hizmet verdiklerini söyledi. Yılmaz, bu yılın ilk üç ayında doğrudan ve dolaylı olarak oluşturduğu istihdam sayısının 6 bine ulaştığını, distribütör, Avea dağıtım merkezi, Avea iletişim merkezi, Avea satış noktası ve Avea anahtar bayilerle birlikte bu sayının 45 bini geçtiğini...