03 / 05 / 2024

avea hisselerini kime devretti

avea hisselerini kime devretti

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Avea İletişim Hizmetleri AŞ’nin çıkarılmış sermayesindeki yüzde 10,0035’lik oranında hissesinin, Türk Telekomünikasyon AŞ’ye devredilmesine ilişkin hisse devri izin talebinin onaylanması karar verdi.

Aile Destek Paketi programı yerine vatandaşlık maaşı geliyor! Vatandaşlık maaşı Temmuz 2023 kime verilecek? Hemen bakın

Aile Destek Paketi programı yerine vatandaşlık maaşı geliyor! Vatandaşlık maaşı Temmuz 2023 kime verilecek? Hemen bakın...

Aile Destek Programı Temmuz'da bitiyor ama üzülmeyin vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Vatandaşlık maaşı kime yatırılacak

Aile Destek Programı Temmuz'da bitiyor ama üzülmeyin vatandaşlık maaşı müjdesi geldi... Vatandaşlık maaşı kime yatırılacak?

Aile Destek Programı bitiyor diye üzülmeyin şimdi de vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Vatandaşlık maaşı kime verilecek?

Aile Destek Programı bitiyor diye üzülmeyin şimdi de vatandaşlık maaşı müjdesi geldi... Vatandaşlık maaşı kime verilecek? İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Yaşlılık aylığı, evde bakım parası, engelli aylığı alanlar dikkat! Kime kaç lira maaş verilecek? Şimdi göz atın!

Asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına verilen zam müjdelerinin ardından, yaşlılık aylığı, evde bakım parası, engelli aylığına zam gelip gelmeyeceği gündem oldu. Peki kime kaç lira maaş verilecek?

Koray GYO, Eyüpsultan Göktürk'teki arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi'ne hibe etti! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Eyüpsultan Göktürk'te yer alan arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi lehine kayıtsız ve şartsız olarak hibe edildi. İşte ayrıntılar...

Kiracılar bunları biliyor musunuz? Kiracı ev sahibini kime şikayet edebilir?

Ev sahibi ve kiracıların hakları yasal ile korunmaktadır. Kiracı ev sahibini kime şikayet edebilir? İşte detaylar!

Kiracı ev sahibini kime şikayet edebilir?

Kiracı ve ev sahiplerinin merak ettiği birtakım sorular vardır. Onlardan biri de “Kiracı ev sahibini kime şikayet edebilir?” sorusudur. İşte detaylar!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına Ocak zammı müjdesi! Ocak zammıyla kime kaç TL ödenecek? Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına da Ocak zammı gelecek. Peki Ocak zammıyla kime kaç TL ödenecek? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı peş peşe hesaplandı. Hemen bakın!

Bir yerin kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Tapu işlemlerinin nasıl yapıldığı, Bir yerin kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim? şeklindeki soruların yanıtına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İşte detaylar!

TOKİ kime çıkar?

TOKİ’den konut almak isteyenlerin gündeminde sosyal konut projeleri yer almaktadır. Bu süreçte de TOKİ her evden kaç kişi başvurabilir, TOKİ kime çıkar? soruları sık sık sorulmaktadır. İşte sorulan soruların yanıtları!

Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır? Evin tapusunun kime ait olduğu nasıl öğrenilir?

Tapu işlemi yapmak isteyen vatandaşlar, gerçekleştirecekleri işlemlerden önce araştırmalar yapıyor. Bunlardan bazıları da başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır? Evin tapusunun kime ait olduğu nasıl öğrenilir? İşte detaylar…

Ev satarken tapu masrafı kime ait?

Ev satışı yapan da evi alan kişilerin de bazı soruları bulunmaktadır. Sorulan sorulardan biri de “Ev satarken tapu masrafı kime ait?” şeklinde sorulan sorudur. İşte merak edilenler!

Tapunun kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim? İşte detaylar!

Tapu işlemleri konusunda pek çok husus merak edilmektedir. Onlardan biri de “Tapunun kime ait olduğunu öğrenmedir. İşte detaylar!

avea hisselerini kime devretti Haberi

avea hisselerini kime devretti

BTK'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye İş Bankası AŞ, Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları AŞ, Trakya Yatırım Holding AŞ, Anadolu Hayat Emeklilik AŞ, Efes Holding AŞ ve Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi’nin sahip olduğu Avea İletişim Hizmetleri AŞ’nin çıkarılmış sermayesindeki yüzde 10,0035’lik oranında hissesinin, Türk Telekomünikasyon AŞ’ye devredilmesine ilişkin hisse devri izin talebinin onaylanması kararlaştırıldı.


KIRKGÖZ: KALDIRAÇ SEVİYEMİZ SAĞLIKLI

Türk Telekom Mali İşler Direktörü (CFO) Murat Kırkgöz, bugün CNBC-E televizyonuna yaptığı açıklamada Türk Telekom'da kaldıraç seviyesinin son derece sağlıklı olduğunu ve borçlanma seviyesini 4 yıla çıkardıklarını söyledi.

Yabancı para cinsinden ciddi pozisyonları olduğunu ve bunu geçtiğimiz bir yılda 1 milyar dolar seviyesinde azalttıklarını belirten Murat Kırkgöz, sene içinde piyasa hareketlerini yakından takip edeceklerini söyledi.


"KUR RİSKİNİ RAHAT ÇEVİREBİLECEK DURUMDAYIZ"

Kırkgöz; "Borçlanmamızın yaklaşık yüzde 75'i dolar...