15 / 05 / 2024

avea prime istanbul fotoğraf yarışması

avea prime istanbul fotoğraf yarışması

Avea’ nın, müşterilerine hayatın tadını çıkarabilecekleri anları çoğaltmayı hedefleyen markası Prime, Instagram üzerinden düzenlediği “İstanbul” temalı fotoğraf yarışmasını kazanan talihlisine bir “İstanbul Rüyası” yaşattı..

Prime İstanbul Residences'te teslime hazır satılık daireler!

Prime İstanbul Residences'te bulunan hemen teslim 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler satışa sunuldu.

Prime Palace İstanbul Evleri fiyat!

Zemin + 20 kat şeklinde yükselen projede daireler 1+0'dan süit seçeneklere kadar tasarlandı. Prime Palace İstanbul Evleri fiyat listesine göre daireler 120 bin dolardan başlıyor.

Prime İstanbul'da fiyatlar 495 bin liradan başlıyor!

Basın Ekspres Yolu'nda yer alan Prime İstanbul Residences 5 yıldızlı Pullman Otel, 4 yıldızlı Mercure Otel ve 5 bin kişi kapasiteli Convention Çenter'ı kapsayan bir proje.

Prime İstanbul inşaatında sona gelindi!

Saraylı Grubu ve Eren Holding’in otel devi Accor Group ile Basın Ekspreste bir araya gelerek hayata geçirdikleri Prime İstanbul tamamlanma aşamasında. Türkiye’nin en büyük şehir oteli olan projede 5 bin kişilik konferans merkezi bulunuyor.

Prime İstanbul projesinde sona gelindi!

Saraylı Grubu ve Eren Holding, Dünya Otel devi Accor Group ile İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden Basın Ekspres'teki Prime İstanbul projesini tamamlama aşamasına geldi.

İstanbul Altın Aks'ta sembol otel yatırımı!

Prime istanbul, dünyada, Pullman ve Mercure markaları ile işletilen en büyük tesislerden biri olacak. Tesiste 3 bin m2'lik SPA ve Wellness alanı, 60 farklı üniteli çok amaçlı performans merkezi bulunacak.

Prime İstanbul ile Basın Ekspres'in değişimi hızlanıyor!

Türkiye’nin güçlü kuruluşlarından Saraylı Grubu ve Eren Holding, Dünya Otel devi Accor Group ile İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Basın Ekspres’te; “Altın Aks”ın sembolü olacak projesini tamamlama aşamasına geldi.

Prime Development Ritim İstanbul'da kiralama hizmeti verecek!

Prime Development, sahip olduğu tecrübe ve birikimini farklı yatırımcılara ait projelerde sektöre sunmaya başladı. Firma, Dumankaya İnşaat 'ın Ritim İstanbul projesinin kiralama hizmetlerine bakacak...

Türk Hava Yolları, Avea ile birlikte Discover İstanbul mobil uygulamasına imza attı!

Avea, Türk Hava Yolları (THY) ile işbirliğine giderek, İstanbul hakkında en doğru ve güncel bilgiye en kolay şekilde erişimi sağlamayı hedefleyen “Discover Istanbul” mobil uygulamasına imza attı...

Avea, Ankara-İstanbul YHT hattında da kesintisiz iletişim sağlayacak!

Avea, bugün hizmete girecek olan Ankara - İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattındaki kapsama çalışmalarını tamamlayarak; hattı, kesintisiz ses ile mobil internet iletişimi için Avealı yolcular için hazır hale getirdi.

Avea'nın ''İstanbul'' temalı fotoğraf yarışması ödülü sahibini buldu!

Avea’ nın, müşterilerine hayatın tadını çıkarabilecekleri anları çoğaltmayı hedefleyen markası Prime, Instagram üzerinden düzenlediği “İstanbul” temalı fotoğraf yarışmasını kazanan talihlisine bir “İstanbul Rüyası” yaşattı..

Avea Prime müşterileri İspark’a ait otoparklardan ayda 2 kez ücretsiz yararlanacak!

Avea Prime, İspark ile gerçekleştirdiği ayrıcalıklı işbirliğiyle,Prime müşterilerine İstanbul’ un herhangi bir yerindeki İspark’a ait otoparklardan ayda 2 kez ücretsiz olarak yararlanma imkânı sunuyor...

TOKİ Bilecik, Düzce, İstanbul, Kocaeli, Sakarya'da konut inşaat ihalesi!

Bilecik, Düzce, istanbul, Kocaeli, Sakarya İllerindeki 1109 Adet Konut, Hastane, Aile Sagligi Merkezi, Eczane, Sevgi Evleri, Cami, Ticaret Merkezi, Yurt, Ilkögretim Okulu, Genel Altyapi ile Çevre Düzenlemesi İnşaat ihalesi bugün...

avea prime istanbul fotoğraf yarışması Haberi

avea prime istanbul fotoğraf yarışması


Avea'dan yapılan açıklamaya göre Instagram üzerinden #primeistanbul hashtag’i ile fotoğraf paylaşarak yarışmaya katılanlar arasından birinci seçilen fotoğrafın sahibi, seçtiği bir arkadaşıyla birlikte "ayrıcalıklı ve lüks bir İstanbul keyfiyle" ödüllendirildi. 


Yarışmaya Manisa’dan katılan şanslı yarışmacı ve seçtiği bir arkadaşı, her türlü ulaşımın uçak ve lüks araçlarla gerçekleştirildiği tatili süresince, Prime’ın ev sahipliğinde dopdolu bir program ile muhteşem bir İstanbul deneyimi yaşadı.


Boğaz’ın en güzel manzaralı otellerinden Four Seasons Hotel Bosphorus’ta ağırlanan Prime misafirleri, helikopter ile yaptıkları tur ile İstanbul’un güzelliğini havadan da görme imkanına sahip oldular.


Tarihçi ve seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç eşliğinde, tarihi yarımadanın kimsenin bilmediği yönlerini keşfe çıkan Prime talihlileri, yorgunluklarını ise Rixos Pera Spa’da, masaj ve Spa keyfiyle attı.


İstanbul sultanlarına ev sahipliği yapmış olan Çırağan Sarayı’nda ağırlanan şanslı Prime’lılar,...