29 / 04 / 2024

Avea'nın ''İstanbul'' temalı fotoğraf yarışması ödülü sahibini buldu!

Avea'nın ''İstanbul'' temalı fotoğraf yarışması ödülü sahibini buldu!

Avea’ nın, müşterilerine hayatın tadını çıkarabilecekleri anları çoğaltmayı hedefleyen markası Prime, Instagram üzerinden düzenlediği “İstanbul” temalı fotoğraf yarışmasını kazanan talihlisine bir “İstanbul Rüyası” yaşattı..




Avea'dan yapılan açıklamaya göre Instagram üzerinden #primeistanbul hashtag’i ile fotoğraf paylaşarak yarışmaya katılanlar arasından birinci seçilen fotoğrafın sahibi, seçtiği bir arkadaşıyla birlikte "ayrıcalıklı ve lüks bir İstanbul keyfiyle" ödüllendirildi. 


Yarışmaya Manisa’dan katılan şanslı yarışmacı ve seçtiği bir arkadaşı, her türlü ulaşımın uçak ve lüks araçlarla gerçekleştirildiği tatili süresince, Prime’ın ev sahipliğinde dopdolu bir program ile muhteşem bir İstanbul deneyimi yaşadı.


Boğaz’ın en güzel manzaralı otellerinden Four Seasons Hotel Bosphorus’ta ağırlanan Prime misafirleri, helikopter ile yaptıkları tur ile İstanbul’un güzelliğini havadan da görme imkanına sahip oldular.


Tarihçi ve seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç eşliğinde, tarihi yarımadanın kimsenin bilmediği yönlerini keşfe çıkan Prime talihlileri, yorgunluklarını ise Rixos Pera Spa’da, masaj ve Spa keyfiyle attı.


İstanbul sultanlarına ev sahipliği yapmış olan Çırağan Sarayı’nda ağırlanan şanslı Prime’lılar, Osmanlı mutfağının seçkin lezzetlerini ise Boğaz’a nazır denedi.


Yeni kampanya ve yarışmalarla sürprizlerine devam edecek olan Avea Prime ve markanın bir sonraki sürprizi hakkında bilgi almak için "www.aveaprime.com.tr/tadinicikarin" adresi takip edilebilir. 



AA


Geri Dön