15 / 05 / 2024

avea primeistanbul

avea primeistanbul

Avea’ nın, müşterilerine hayatın tadını çıkarabilecekleri anları çoğaltmayı hedefleyen markası Prime, Instagram üzerinden düzenlediği “İstanbul” temalı fotoğraf yarışmasını kazanan talihlisine bir “İstanbul Rüyası” yaşattı..

Avea binası otel mi olacak?

İstanbul'un en değerli bölgesi Maçka'da yer alan Avea'nın binası satılıyor. Bazı turizm gruplarının talip olduğu binanın otel olarak kullanılması planlanıyor. 

Primeistanbul kompleksi yenilendi!

Primeistanbul üniteleri Home&Office’e çevrildi. Yenilenerek iş ve yaşam merkezi kompleksi ile satışa sunulan projenin satış danışmanlığını emlak firması Turyap üstleniyor.

Oger, Mecidiyeköy Türk Telekom binasını satışa çıkardı!

Türk Telekom'un yüzde 55'ine sahip olan Oger, şirketin Mecidiyeköy'deki genel müdürlük binası ile Maçka'daki Avea iletişim Hizmetleri Genel Müdürlük binasını satışa çıkardı.

Avea Maçka binası satışa çıkarıldı!

Türk Telekom, Maçka'daki Avea İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından genel müdürlük binası olarak kullanılan garimenkulü satışa çıkardı. Binanın satışı teklif toplama usulüyle gerçekleşecek.

Ariston Kombi'den Avea ve TTNET kampanyası!

Isıtma sektörünün lider markalarından Ariston, soğuk kış aylarının yaklaştığı sonbahar günlerinde Türk Telekom Grubu şirketlerinden Avea ve TTNET ile birlikte avantajlarla dolu bir kampanyaya imza atıyor.

Ariston Kombi'nin ile Türk Telekom müşterilerinin kışı daha sıcak!

Isıtma sektörünün lider markalarından Ariston, soğuk kış aylarının yaklaştığı sonbahar günlerinde Türk Telekom Grubu şirketlerinden Avea ve TTNET ile birlikte avantajlarla dolu bir kampanyaya imza atıyor.

Avea hisselerini Türk Telekom'a devretti!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Avea İletişim Hizmetleri AŞ’nin çıkarılmış sermayesindeki yüzde 10,0035’lik oranında hissesinin, Türk Telekomünikasyon AŞ’ye devredilmesine ilişkin hisse devri izin talebinin onaylanması karar verdi.

Avea Global Danışmanlık Gayrimenkul Bilişim Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avea Global Danışmanlık Gayrimenkul Bilişim Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Atilla Avcı, Mehmet Bayar, Onur Halil Pozan tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Sesli adımlar AVM'ye girdi!

AVEA'nın ' Sesli Adımlar' uygulaması Ankara'daki bir alışveriş merkezinde hayata geçti.Görme engellilerin sosyal hayata entegrasyonlarını kolaylaştırmayı amaçlayan uygulama akıllı telefonlar üzerinden alan sorgulama hizmetleri sunuyor.

Ariston Kombi Avea’lılara özel garanti kampanyası sunuyor!

2 Ocak - 28 Şubat 2015 tarihleri arasında bir Ariston Kombi satış noktasından kombi satın alan tüm Avea’lılara, Avea Kış Festivali kapsamında 250 TL değerindeki 2 yıl ek garanti ücretsiz olarak sunulacak.

Ariston Kombi'den sıcacık kampanya!

Ariston Kombi'den sıcacık kampanya. Isıtma sektörünün lider markası Ariston ve Türkiye’nin en yenilikçi mobil operatörü Avea, soğuk kış günlerinde Avea’lıların içini ısıtacak bir kampanyaya imza atıyor.

Avea Genel Müdürlük binası LEED Gold Sertifikası aldı!

Avea'nın Genel Müdürlük binası da LEED Gold Sertifikası aldı Avea'nın Ümraniye Teknoloji Merkezi'nden sonra Maçka'daki Genel Müdürlük binası da enerji ve çevre tasarımında liderliği temsil eden Amerikan LEED Gold Sertifikası aldı.

Enerji kaybına SIM kartla takip!

Avea CEO'su Erkan Akdemir, özelleştirmelerle birlikte enerji sektörünün geçirdiği dijital dönüşümüle ilgili olarak "Enerji Özelleştirmeleri ve İletişim Altyapısının Önemi" toplantısında sektörün geleceğine ve mobilleşmesine dair önemli mesajlar verdi...

avea primeistanbul Haberi

avea primeistanbul


Avea'dan yapılan açıklamaya göre Instagram üzerinden #primeistanbul hashtag’i ile fotoğraf paylaşarak yarışmaya katılanlar arasından birinci seçilen fotoğrafın sahibi, seçtiği bir arkadaşıyla birlikte "ayrıcalıklı ve lüks bir İstanbul keyfiyle" ödüllendirildi. 


Yarışmaya Manisa’dan katılan şanslı yarışmacı ve seçtiği bir arkadaşı, her türlü ulaşımın uçak ve lüks araçlarla gerçekleştirildiği tatili süresince, Prime’ın ev sahipliğinde dopdolu bir program ile muhteşem bir İstanbul deneyimi yaşadı.


Boğaz’ın en güzel manzaralı otellerinden Four Seasons Hotel Bosphorus’ta ağırlanan Prime misafirleri, helikopter ile yaptıkları tur ile İstanbul’un güzelliğini havadan da görme imkanına sahip oldular.


Tarihçi ve seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç eşliğinde, tarihi yarımadanın kimsenin bilmediği yönlerini keşfe çıkan Prime talihlileri, yorgunluklarını ise Rixos Pera Spa’da, masaj ve Spa keyfiyle attı.


İstanbul sultanlarına ev sahipliği yapmış olan Çırağan Sarayı’nda ağırlanan şanslı Prime’lılar,...