19 / 05 / 2024

Avıc Gayrimenkul İnşaat iletişim

Avıc Gayrimenkul İnşaat iletişim

Avıc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yücel Başoğlu tarafından kuruldu. 

Erfe Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erfe Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Avınç tarafından kuruldu.

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zelal Yalınkılıç Arıcı tarafından kuruldu.

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atıcı tarafından kuruldu.

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Işık ve Kemal Doğan ortaklığında kuruldu.

Aab Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aab Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Ahmed M Baghlaf tarafından kuruldu.

Çetinler Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinler Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevher Çetin tarafından kuruldu.

Biz Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biz Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Karalı, Osman Karalı ve Ramazan Dur ortaklığında kuruldu.

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Erol Bingöl ve Esrahan Arslan ortaklığında kuruldu.

Mahsen Medya Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mahsen Medya Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da İbrahim Taşkın tarafından kuruldu.

Mne Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mne Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Nıkola Perovıc tarafından kuruldu.

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Maltepe’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Oğuz  tarafından kuruldu.

Avıc Gayrimenkul İnşaat iletişim Haberi

Avıc Gayrimenkul İnşaat iletişim

Avıc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yücel Başoğlu tarafından kuruldu. 

Avıc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Her türlü ikamet amaçlı ve ticari gayrimenkulün alım, satınıyapmak ve kiraya vermek, her türlü inşaat taahhüt işleri ile;konut iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerin de kat karşılığı binalar yapmak satmak ve kiraya vermek, bunlar üzerinde başkalarının terkin ve ipotek haklarını tesis etmek veya kendi alacaklarını teminen gayrımenkul veya menkul mallar üzerinde ipotek tesis etmek, rehin almak ve anasözleşmede yazılı olan diğer işler

Avıc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Esentepe Mah.Kır Gülü Sok. No:4/4...