14 / 05 / 2024

AvivaSA bes gayrimenkul

AvivaSA bes gayrimenkul

BES’te gayrimenkule yatırım imkânı sunan ilk emeklilik şirketi AvivaSA oldu.

Bes Kaya Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bes Kaya Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kaya tarafından kuruldu.

BES birikimleri gayrimenkul yatırımlarıyla değerleniyor!

Anadolu Hayat Emeklilik, emeklilik yatırım fonlarının portföylerinde gayrimenkul yatırımlarını da değerlendirmeye başladı. 

İnşaat patronları BES’te gayrimenkul seçeneğini değerlendirdi!

Bireysel emeklilik katılımcıları fon sepetinde artık gayrimenkulü de seçme hakkına sahip olacaklar. Gayrimenkul ‘BES’lilere getiri sağlayacak. Müteahhitler ‘Potansiyel büyük’ diyor.

AvivaSA ile, BES’te gayrimenkul dönemi!

BES’te gayrimenkule yatırım imkânı sunan ilk emeklilik şirketi AvivaSA oldu.

AvivaSA, BES’te gayrimenkule yatırım imkanı sunuyor!

Bireysel emeklilik ve hayat sigortaları sektörünün lideri AvivaSA, BES katılımcılarının yatırım yaptıkları varlıklar arasına, yüksek kira geliri ve değer artışı potansiyeli taşıyan gayrimenkulleri ekleyen ilk şirket oldu.

Vatandaş konut yerine BES’e yönelecek!

RE-PIE Gayrimenkul Portföy Yönetimi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel, vatandaş konut yerine BES'e yönelecek açıklamasını yaptı.

Eve BES dopingi!

Otomatik BES’te fonların ayrıntıları netleşti. Şirketlerin toplam 4 faizli ve 2 faizsiz kategoride fon sunma zorunluluğu bulunuyor. Paranın yüzde 10’u girişim sermaye ve gayrimenkul yatırım fonunda olacak

Bes Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bes Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ayşenur Besle Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi 'nde kuruldu.

Meral Eredenk: BES'in en büyük rakibi gayrimenkul!

Türkiye'de BES'in gösterdiği gelişim ve tasarruf açığı konularını ele aldı. BES'in en büyük rakibinin gayrimenkul sektörü olduğunu belirten Eredenk, kişilerin birikimlerini diğer birikim araçlarından alarak gayrimenkule yönlendirdiğini aktardı...

Meral Eredenk: En büyük rakip gayrimenkul!

AvivaSA Emeklilik ve Hayat CEO' su Meral Eredenk, Bireysel Emeklilik Sistemi' nin (BES) en büyük rakibinin gayrimenkul olduğunu ancak sisteme ilginin de giderek arttığını söylüyor...

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

AvivaSA bes gayrimenkul Haberi

AvivaSA bes gayrimenkul

Bireysel emeklilik ve hayat sigortaları sektörünün lideri AvivaSA, BES katılımcılarının yatırım yaptıkları varlıklar arasına, yüksek kira geliri ve değer artışı potansiyeli taşıyan gayrimenkulleri ekleyen ilk şirket oldu. Bu sayede, portföylerinde “Esnek Fonlar”a yer veren katılımcılar, belirli bir miktar gayrimenkule de yatırım yapmış olacaklar.


AvivaSA BES Fonları’nın yatırım yapmakta olduğu, Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonu olan AK Portföy Gayrimenkul Yatırım Fonu, düzenli ve sürdürülebilir kira getirisinin yanı sıra; değer artış beklentisi sunan A sınıfı ofisler başta olmak üzere, ticari gayrimenkullere yatırım fırsatı sunuyor. Fon, kişisel anlamda erişimin kolay olmadığı gayrimenkul piyasasının en cazip segmentine odaklanıyor. AK Portföy Gayrimenkul Yatırım Fonu ilk yatırımlarını, İstanbul merkezi iş alanının kalbinde yer alan Astoria Ofis Blokları ve Pladium Tower’a yaptı.



İlklerin firmasından, gayrimenkul çeşitlendirmesi…

AvivaSA BES katılımcılarının,...