07 / 05 / 2024

Avlu Kurtköyde ön talep mi toplanıyor

Avlu Kurtköyde ön talep mi toplanıyor

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı, İstanbul Anadolu vakasında proje geliştirmeye devam ediyor. Roof Kurtköy'ün paralel sokağında inşa edilecek yeni proje Avlu Kurtköy için Eylül ayına kadar ön talep toplanacak.

Villa Pino Kurtköy ön satışta! Kurtköy'e 70 müstakil villa geliyor! 

Villa Pino Kurtköy projesinde ön satış dönemi başladı. Ulusoy İnşaat güvencesiyle İstanbul Kurtköy'de inşa edilen projede 70 adet müstakil villa yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Avlu Kurtköy'de 459 bin TL'ye son 3+1! Anahtar teslim!

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'de yer alan Avlu projesindeki son 3+1 daire 459 bin TL'den satılıyor.

Avlu Torbalı basın toplantısı 23 Eylül'de!

Nuren İnşaat'ın yeni projesi Avlu Torbalı basına lanse edilmeye hazırlanıyor. Avlu Torbalı basın toplantısı 23 Eylül'de gerçekleşecek.

Erguvan Premium Residence Kurtköy'ün çevre dostu projesi!

Erguvan İnşaat, çevre dostu konut projesini Kurtköy'da inşa ediyor. Erguvan Premium Residence'ta yağmur suları toplanarak peyzajda kullanılırken, elektrikli araç şarj istasyonları ile alternatif ulaşım seçenekleri sunuyor.

Kurtköy’ün emlak değeri 6 kat arttı!

Sabiha Gökçen ve Teknopark yatırımları Kurtköy’ün emlak değerlerini 6’ya katladı. Havalimanına ikinci pistle toplamda 120 bin, Teknopark’la 30 bin kişiye istihdam sağlanacak olması satılık ve kiralık konut talebini artırdı. Metrekare fiyatları da 500 liradan 3 bin 500 liraya kadar yükseldi.

Kurtköy konut fiyatları 2016 son durum!

Markalı konut yoğunluğuyla da dikkat çekmeye devam eden Pendik Kurtköy'ün 2018'de hizmete açılacak olan Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Üsküdar-Sabiha Gökçen metroları ile daha da değer kazanması bekleniyor. İşte Kurtköy konut fiyatları 2016 son durum...

Kurtköy Çamlık'ta 320 milyonluk proje!

Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı, Kurtköy’ün Çamlık bölgesinde 320 milyon lira değere sahip yeni bir projeyi satışa çıkardı. Kurtköy’de değişen ihtiyaçlara göre geniş metrekareli planlanan projede, dairelerin net-brüt farkına da farklı bir boyut getiriliyor.

360 Kurtköy projesi satışta!

Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı, Kurtköy'ün Çamlık bölgesinde 320 milyon lira değere sahip yeni bir projeyi satışa çıkardı. 360 Kurtköy adı verilen projede, toplam 540 daire yer alıyor.

360 Kurtköy Evleri'nde satışlar başladı!

Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Kurtköy’ün ‘en büyük projesi’ 360 Kurtköy’de satışlar başladı.

360 Kurtköy satışta! Temmuz 2018'de teslim edilecek!

Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Kurtköy'ün 'en büyük projesi' 360 Kurtköy'de satışlar başladı.

Erguvan İnşaat Kurtköy'de yeni projeye başlayacak!

Kurtköy’ün en fazla konut projesi yapan markası olmaya hazırlanan Erguvan İnşaat, bölgedeki 5. projesinde yeni bir model için adım attı.

Teknopark ile Kurtköy'ün emlak değeri artıyor!

Planlı gelişmesini sürdüren Kurtköy’de yeni yatırımlarla birlikte emlak değerleri artmaya devam ediyor. Özellikle Teknopark projesiyle bölgedeki pek çok yapı değerini katladı.

Avlu Kurtköyde ön talep mi toplanıyor Haberi

Avlu Kurtköyde ön talep mi toplanıyor


Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı, İstanbul Anadolu yakasında proje geliştirmeye devam ediyor. Roof Kurtköy'ün paralel sokağında inşa edilecek yeni proje Avlu Kurtköy için Eylül ayına kadar ön talep toplanacak. Metrekare ortalama birim fiyatı 2 bin 650 TL olan projenin yüzde 50'lik kısmı, arsa alanı şirket bünyesine ait olduğu için. lansman özel fiyatlarıyla satışa sunulacak. Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı, toplam 138 konuttan ve 200 metrekare sosyal tesisten oluşan projede farklı metrekare tiplerinde geniş konutlar olduğunu söyledi. Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş ise. "Avlu Kurtköy'ün yükseleceği arsa bize ait olduğu için yatırımcıya her zamankinden daha fâzla kazandıracağız." ifadelerini...