03 / 05 / 2024

avlulu bina butik otele dönüştürülecek

avlulu bina butik otele dönüştürülecek

Tarsus, Şehitkerim mahallesinde 467 metrekare alana sahip avlulu bina butik otel veya ofis misafirhane fonksiyonu verilerek restorasyon karşılığından 49 yıllığına kiralanacak...

O ilde iki katlı bina ve müştemilat satılacak: 65 milyon TL'ye!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Şırnak Cizre Şah Mahallesi'nde yer alan avlulu iki katlı kargir bina ve müştemilatı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Belediye iki katlı bina ve müştemilat satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Şırnak Belediyesi'nden Avlulu iki katlı kargir bina ve müştemilatının satışı açık teklif usulüyle 15 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak. 

Torunlar GYO'dan Karaköy'e butik otel!

Torunlar GYO Kemankeş Caddesi'ndeki bin 501 metrekare arsa üzerine 3 bin 900 metrekarelik metruk binayı kentsel dönüşüm çerçevesinde portföyüne katmıştı. Bu bina yıkılarak butik otel yapılacak.

Seferihisar’daki kaçak restoran kaçak otel oldu!

Seferihisar'da belediyenin işletme ruhsatı verdiği ve üçüncü katı kaçak olduğu için 'yapı kayıt belgesi' iptal edilen restoranın bulunduğu kaçak bina butik otele çevrildi.

Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan’a Etiler’de butik açmaya hazırlanıyor!

İki yıl önce “Karımın geleceğini düşünmek zorundayım” diyerek Mecidiyeköy’den sekiz katlı bir bina satın alan şarkıcı, şimdi de eşine Etiler’de butik açmaya hazırlanıyor.

Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı tahliye edildi!

Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı polis eşliğinde tahliye edildi. Vakıf yetkilileri 116 yıllık tarihi binadaki restorasyonun aslına uygun yapılmadığını söylüyor. Bina, butik otel yapılacak.

Afyonkarahisar Dinar Tatarlı'da 145 bin TL'ye satılık bina ve arsa!

Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğünün mülkiyetinde Afyonkarahisar Dinar ilçesi, Tatarlı köyünde yer alan 300 metrekarelik arsa ve üzerindeki avlulu kargir bina 145 bin TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Karabulut Tekstil İstanbul'da 52 odalı butik otel açıyor!

Kadın giyiminde Ayhan markasıyla faaliyet gösteren Karabulut Tekstil, İstanbul'da açacağı 52 odalı butik otelle turizm sektörüne de adım atacak. 6.500 metrekare alana sahip bina yaptıklarını söyleyen Cem Karabulut 52 odalı butik bir otel olacak dedi.

Olivya Han'ı butik otel yapılacak!

Barcelona Pastanesi’nin yer aldığı binanın üst katında bulunan İkincikat Tiyatro' nun Beyoğlu' ndaki sahnesi kentsel dönüşüm kapsamında seyircisine veda etti. Bina sahipleri, sahnenin bulunduğu Olivya Han' ı butik otel yapacak...

Harabe taş bina, Butik Otel oldu!

İzmir'in Foça İlcesi'nde 1870 yılında bir tüccar aile için insa edilen, Kurtuluş Savası sırasında da askerler tarafından kullanılan ve zamanla harabe haline gelen tas bina, Ankaralı işadamı Sadi Uygun tarafından yaklaşık 5 milyon TL...

Selamet Han butik otel oluyor!

Vakıflar Yasası'nda yapılan değişiklikle iade edilen Selamet Han, butik otel olacak. Girişimci Kemal Alten tarafından kiralanan tarihi bina, yapılacak restorasyonun ardından butik otel ve restoran olarak hizmet verecek...

Manisa'da 90 yıllık bina butik otel olacak!

İstanbullu bir iş adamı tarafından satın alınan mülkiyetin dışında harcanacak olan 1,5 milyon liralık yatırım ile butik otele dönüştürülecek olan tarihi konak ile Manisa'da önemli bir eksik giderilecek...

Çukurcuma'da asırlık bina butik otel oldu!

Avukat SuatBallı'nın Beyoğlu'na ve tarihi binalara olan ilgisi ve sevgisi kısa bir süre önce Çukurcuma'da kaliteli, konforlu ve kişiye özel hizmet vermeye odaklanmış bir butik otele dönüştü. "

avlulu bina butik otele dönüştürülecek Haberi

avlulu bina butik otele dönüştürülecek

Mersin Tarsus, Şehitkerim mahallesinde 467 metrekare alana sahip avlulu bina Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından butik otel veya ofis misafirhane fonksiyonu verilerek restorasyon karşılığından 49 yıllığına kiralanacak.


Toplam değeri 1 milyon 72 bin 376 TL olan ihale 18 Aralık 2012 tarihinde saat 10:00'da Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda açık arttırmayla gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için