02 / 05 / 2024

Karabulut Tekstil İstanbul'da 52 odalı butik otel açıyor!

Karabulut Tekstil İstanbul'da 52 odalı butik otel açıyor!

Kadın giyiminde Ayhan markasıyla faaliyet gösteren Karabulut Tekstil, İstanbul'da açacağı 52 odalı butik otelle turizm sektörüne de adım atacak. 6.500 metrekare alana sahip bina yaptıklarını söyleyen Cem Karabulut 52 odalı butik bir otel olacak dedi.



Kadın giyiminde Ayhan markasıyla faaliyet gösteren Karabulut Tekstil, İstanbul'da açacağı 52 odalı butik otelle turizm sektörüne de adım atacak Celal, Kenan ve Cem Karabulut'un kurduğu Karabulut Tekstil, Ayhan markasıyla yurtiçi ve yurtdışında kadınları giydiriyor. Türkiye dışında Filistin'den Rusya'ya 12 ülkede ürünleri satılan Ayhan, bu ülkelere Kazakistan ve Azerbaycan'ı ekledi. İngiltere üzerinden Avrupa'ya yayılma planları yapan Karabulut Tekstil, bir yandan tekstilde büyürken bir yandan da tüm üretimini yaptırdığı atölyeleri biraraya getirmeyi planladığı şu anda dev konut projelerinin yapıldığı Cendere Yolu'ndaki binasını butik otele dönüştürme kararı aldı. 


6.500 metrekare alana sahip bina yaptıklarını söyleyen Cem Karabulut, "Burayı otel yapmaya karar verdik. 15'i süit olmak üzere 52 odalı butik bir otel olacak. Konferans ve toplantı salonlarımızla da hizmet vereceğiz" diye konuştu. Bina için 6-7 milyon dolar harcadıklarını kaydeden Karabulut, "İşletme için talep var ama daha karar vermedik. Kendimiz işletebilir miyiz diye bakıyoruz" dedi.


60 firma haber Tekstilçalışmalarına da değinen Cem Karabulut, çok fazla bayilik teklifi aldıklarını anlattı. 


Karabulut, şöyle konuştu: "Çok talep var ve kalitemizden ödün vermek istemediğimiz için hepsini kabul etmiyoruz. Şu anda 60 firma bayilik için haber bekliyor. Hedefimiz İstanbul'da 10 tane kendi mağazamızı açmak ve Türkiye'de her ile bayilik vermek. 2015 yılından itibaren bu hedefimizi hızlandıracağız." Karabulut Tekstil'in markası Ayhan'ın 12 ülkede ürünleri satılıyor.


Vatan 


Geri Dön