29 / 04 / 2024

AVM 2016 yılı rekor ciro

AVM 2016 yılı rekor ciro

Açıklanan son verilere göre AVM’ler Kasım ayında geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 10,5 daha fazla ciro elde ederken, sektör temsilcileri 2016’dan rekor bekliyor!

Atakule GYO 2016 yılı yıllık faaliyet raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO 2016 yılı yıllık faaliyet raporunu yayınladı.

İş GYO 2016 yılı faaliyet sorumluluk beyanını yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO 2016 yılı faaliyet sorumluluk beyanını yayınladı.

İş GYO 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

2016 yılında hangi ilde ne kadar konut satıldı?

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) verilerine göre 2016 yılında en çok konutun nerede satıldığı bildirildi. İşte il il toplam satılan konut sayısı...

Kiler GYO 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler GYO 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

Kiler GYO 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler GYO 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

Kayseri Park AVM 2017 yılında büyüme hedefliyor!

Kayseri'nin ve İç Anadolu Bölgesi'nin yaşam merkezi olan Kayseri Park AVM, 2017 yılında ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor.

Vakıf GYO 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

Vakıf GYO 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

Yeşil GYO 2016 yılı mali gelir tablosunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO 2016 yılı mali gelir tablosunu yayınladı.

Özderici GYO 2016 yılı mali gelir tablosunu yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Özderici GYO 2016 yılı mali gelir tablosunu yayınladı.

Reysaş GYO 2016 yılı mali gelir tablosunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO 2016 yılı mali gelir tablosunu yayınladı.

Özak GYO 2016 yılının gelir tablosunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO 2016 yılının gelir tablosunu yayınladı.

AVM 2016 yılı rekor ciro Haberi

AVM 2016 yılı rekor ciro

Türkiye’de uzun yıllardır tartışma konusu olan ‘AVM’lerle ilgili çeşitli kesimlerden farklı görüşler gelse de sektör yoluna doludizgin devam ediyor. Açıklanan son verilere göre AVM’ler Kasım ayında geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 10,5 daha fazla ciro elde ederken, sektör temsilcileri 2016’dan rekor bekliyor! 


Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere ülkemizin dört bir yanında hizmet veren AVM’ler siyasi ve ekonomik çalkantılara rağmen geçtiğimiz yıldan alnının akıyla çıktı. İki genel seçim, kurdaki ciddi dalgalanmalar ve siyasi belirsizliğe rağmen hem yatırım hem de ciro açısından yükselişte olan sektör, sağladığı istihdamla da lokomotif olmaya devam etti.


 Ankara’da kapılarını açan en son AVM projesi olan One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni hayata geçiren İTO Yatırım’ın ortaklarından Özkan Özçelik, sektörün 2016’ya da oldukça hızlı başladığını anlattı.


 “AVM Yönetimleri...