03 / 05 / 2024

avm haberleri 2014

avm haberleri 2014

Kütahya'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Sera Kütahya yılın ilk çeyreğinde yüzde 20 büyüdü. Sera Kütahya. Torunlar ve Kiler Grubu ortaklığıyla Kütahya'da hizmet veriyor. Bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma unvanını elinde bulunduruyor.

Bendevi Palandöken: Açık hava AVM'ler haksız rekabete yol açıyor!

Boş arazilerde kısa sürede kurulan çadır AVM'lerin hızla etrafımızı sarmaya başladığını ifade eden TESK Başkanı Palandöken "Her türlü mal ve gıda maddesinin satıldığı bu alışveriş merkezleri haksız rekabet yaratıyorlar" dedi.

Akasya AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

İstanbul Anadolu Yakası’nın gözdesi olan Akasya AVM 2014’ten bu yana hizmet veriyor.  AVM, depolar dahil kiralanabilir toplam 88 bin 861 metrekare alana sahip. Peki onlarca lüks markanın yer aldığı Akasya AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte detaylar…

Pasifik İnşaat'tan Next Level AVM hakkında açıklama!

Pasifik İnşaat ''Ziraat Bankası Next Level AVM'nin satılmayan ofislerine el koydu'' haberleri hakkında açıklama yayınladı. Açıklamada, haberlerin tamamen mesnetsiz, asılsız ve yalan haber niteliği taşıdığı belirtildi.

AVM arzı 2020 sonunda toplam 14 milyon metrekare olacak!

Pamir&Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2018 4. Çeyrek Raporu'na göre; 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor. Gelecek arzın yüzde 80’ini İstanbul, Ankara ve Bursa’daki AVM projeleri oluşturacak.

2020 sonunda toplam AVM arzı 14 milyon metrekare olacak!

2017 yılı 4. çeyrek Gayrimenkul Haberleri Türkiye Gayrimenkul Sektörü Raporu'na göre 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor.

AVM kiralarındaki TL'ye dönüşte kavram karmaşası!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı ve kimi zaman doğrudan müdahalesiyle özellikle AVM'lerde kiraların birer ikişer dövizden Türk Lirası'na döndürüldüğü haberleri geliyor. Ama durun! Öyle hemen avuçlarımız patlarcasına alkışlamadan önce biraz düşünelim...

Antalya Şerik'e yapılacak AVM imar planına aykırı mı?

Mülkiyeti Antalya Pamuk ve Narenciye Tanın Satış Kooperatifi Birliği'ne ait olan 2014 yılında ihale edilen 12.8 bin metrekarelik arsaya AVM ve rezidans yapılacaktı. Peki, son durum ne?

ÖzdilekPark AVM'de Baumit ürünleri kullanılacak!

Eylül 2014'de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM'de yüksek performans avantajları ile pek çok projenin tercihi olan Baumit ürünleri kullanılacak.

AVM Ciro Endeksi Aralık'ta yüzde 16,1 arttı!

Aralık 2015’te AVM Ciro Endeksi yüzde 16,1 arttı… 2015 yılı endeks artışı yüzde 13,8… AVM endeksi 2015 sonuçları değerlendirildiğinde ise endeksin 2014 yılına oranla yüzde 13,8’lik bir artışla 182 puana ulaştığı görülmüştür.

AVM Ciro Endeksi Kasım'da yüzde 10,5 arttı!

AVM Endeksi’nin Kasım ayı sonuçları açıklandı. Her ay düzenli olarak yayınlanan verilere göre ciro endeksi Kasım 2015 döneminde 2014 Kasım ayı ile karşılaştırıldığında yüzde 10,5 artarak 189 puana ulaştı.

AVM Ciro Endeksi Ekim'de yüzde 5,7 arttı!

AVM Endeksi’nin Ekim ayı sonuçları açıklandı. Her ay düzenli olarak yayınlanan verilere göre ciro endeksi Ekim 2015 döneninde 2014 Ekim ayı ile karşılaştırıldığında yüzde 5,7 artarak 185 puana ulaştı.

AVM Ciro Endeksi Eylül'de yüzde 8,2 arttı!

AVM Endeksi’nin Eylül ayı sonuçları açıklandı. Her ay düzenli olarak yayınlanan verilere göre ciro endeksi Eylül 2015 döneminde 2014 Eylül ayına göre yüzde 8,2’lik bir artışla 185 puana ulaştı.

AVM ciroları arttı!

AVM Endeksi'nin Temmuz ayı sonuçları açıklandı. Her ay düzenli olarak yayınlanan verilere göre ciro endeksi Temmuz 2015 döneminde 2014 Temmuz ayı ile karşılaştırıldığında yüzde %19,75'lik bir artışla 194 puana ulaştı.

AVM Ciro Endeksi Temmuz'da yüzde 19,75 arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Temmuz ayı sonuçları açıklandı. 2014 Temmuz ayına göre yüzde 19,75’lik bir artışla 194 puana ulaştı.

avm haberleri 2014 Haberi

avm haberleri 2014

Kütahya'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Sera Kütahya yılın ilk çeyreğinde yüzde 20 büyüdü. Bünyesine yeni markalar katan alışveriş merkezi eğlenceli etkinliklere imza atıyor Sera Kütahya. Torunlar ve Kiler Grubu ortaklığıyla Kütahya'da hizmet veriyor. Bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma unvanını elinde bulunduruyor. 


Anadolu'nun en önemli kavşak noktalarından biri olan Kütahya-Eskişehir-Afyon kara yolunun kesişim noktasında yer alan Sera Kütahya, yerli ve yabancı birçok markayı bölge halkı ile buluşturmaya devam ediyor. 

Yeni mağazaları müşterilerle buluşturduklarını ve mutluluk duyduklarını belirten Sera Kütahya Genel Muduriı Alakan Tahnıas. "Huzur veren bir ortamda nitelikli ve doğru alışveriş şansı sunuyoruz. Toplumun ihtiyaçlarına duyarlı Atakan Tahmas mağazacılık anlayışına sahibiz. 2014 un diğer yarısında da büyümeye ve Türkiye ekonomisine değer katmaya devam edeceğiz.Çünkü bu bölgenin ekonomik canlılığına da...