05 / 05 / 2024

AVM merkezi yönetimi on altın ipucu

AVM merkezi yönetimi on altın ipucu

Alışveriş merkezi sektöründeki 18 yıllık tecrübesini paylaşan Plato Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Engin Yıldırım, ‘ Alışveriş Merkezi Yönetim Sırları’ nı 10 altın ipucu vererek açıkladı...

Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Tsp Global Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tsp Global Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tsp Global Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Mallpoınt Avm Yönetimi Kiralama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mallpoınt Avm Yönetimi Kiralama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Onur Serkan Sapmaz tarafından kuruldu.

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Tesis yönetimi sektörü 2021'e umutlu başladı!

Tesis yönetimi sektörü hastanelerden AVM'lere, fabrikalardan okullara, bakım onarımdan güvenliğe, peyzajdan teknik servise kadar birçok alanda hizmet sunuyor. TRFMA Yönetim Kurulu Başkanı Gökçenur Çelebioğlu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Boğaziçi Apartman Site İş Merkezi Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Apartman Site İş Merkezi Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Emre, Munise Gamze Gökmen ve Ömer Erdem ortaklığında kuruldu.

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi ile Hilton Worldwide Management anlaştı!

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında  franchise sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında kefalet ödenip ödenmeyeceği değerlendirilecek.

Fundaroma Alışveriş Merkezi'nin kiralama ve yönetimi ECE Türkiye’ye emanet!

FUNDAROMA alışveriş merkezinin kiralama ve yönetimi ECE Türkiye’ye emanet. Projenin 2021 yılının 3. çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesi 2 milyon TL'ye çıktı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklığı Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş.'nin sermayesinin 50 bin  TL'den 2 milyon TL'ye artırım işlemleri bugün tescil edilmek suretiyle tamamlandı...

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesi 2 milyon TL'ye çıkıyor!

Yeni Gimat GYO'nun bağlı ortaklığı Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesinin 50 bin TL'den 2 milyon TL'ye artırımına iştirak edilmesine karar verildi...

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Programı başvuruları 26 Nisan'da bitiyor!

Bursa Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Sertifika Programı başvuruları 26 Nisan'da bitiyor...

5. Perakende ve Gayrimenkul Yönetimi Sertifikası kayıtları başladı!

Özyeğin Üniversitesi Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 5. Perakende ve Gayrimenkul Yönetimi Sertifikası kayıtları başladı. 

AVM merkezi yönetimi on altın ipucu Haberi

AVM merkezi yönetimi on altın ipucu

Alışveriş merkezi sektöründeki 18 yıllık tecrübesini paylaşan Plato Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Engin Yıldırım, ‘Alışveriş Merkezi Yönetim Sırları’nı 10 altın ipucu vererek açıkladı. 


Uzun yıllar önemli alışveriş merkezlerinde üst düzey yöneticilik ve genel müdürlük görevi üstlenen Plato Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Engin Yıldırım, alışveriş merkezi yönetmenin 10 altın püf noktasını paylaştı. Alışveriş Merkezinin yapım aşamasından itibaren, AVM yönetim ekibinin dikkat etmesi gereken hususlar olduğunu belirten Engin Yıldırım, ‘Alışveriş Merkezi Yönetim Sırları’ maddelerini şöyle sıraladı: 


1) Alışveriş Merkezi yönetim ekibinin, AVM açılmadan önce kurulması, inşaat aşamasında AVM'yi tanıması, kiracılarla görüşmelerde bulunması ve AVM'yi açılışa hazır hale getirmesi.

 2) Alışveriş merkezinin lokasyonu, bölge halkının ekonomik/sosyal durumu, beğeni ve beklentileri, merkezin konsepti, rakip merkezlerin durumuna göre doğru kiralama ve marka karmasının yapılması.

3) Alışveriş merkezlerinde yer...