24 / 05 / 2024

avm minibüsü yangın

avm minibüsü yangın

İSTANBUL Başakşehir'de bulunan bir alışveriş merkezine ait Abdülkadir Canpolat'ın kullandığı müşteri servis minibüsü bir kamyonete arkadan çarptı ve çarpmanın etkisiyle minibüs alev aldı. Kazada bir çocuk hayatını kaybetti..

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Otobüs, minibüs ve midibüs ihracatı 2023'ün ilk yarısında 1 milyar dolara yaklaştı!

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği kayıtlarından derlenen bilgilere göre, Türkiye'den 2023 yılının ocak-haziran döneminde 67 ülkeye otobüs, minibüs ve midibüs ihraç edildi.

Ticari araçların efsanevi modeli Ford Transit Minibüs’e zam geldi mi?

Ford’un ticari araç sınıfında yer alan ve ticari araç satın almak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan Transit Minibüs’ü yeni fiyatı merak ediliyor. Ford, her ay olduğu gibi bu ay da Transit Minibüs’ün yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Ford Transit Minibüs'te düşük faiz fırsatı başladı! Son beş gün hemen alın! 25 Kasım 2022 fiyat listesi

Yeni bir Ford Transit Minibüs sahibi olmak isteyenler 30 Kasım​ 2022 tarihine kadar düşük faizlerden faydalanabilecek. Yeni bir Ford Transit almak isteyenler hemen alın, son beş gününüz kaldı. Peki Yeni bir Ford Transit fiyatı ne kadar? İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi.

Hyundai ticari araç modelleri kaç lira? Hyundai minibüs ne kadar oldu? Hyundai Staria'nın 16 Eylül 2022 fiyat listesi...

Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai’nin ticari minibüs modeli Staria’nın fiyat listesi yayımlandı. İşte, Hyundai Staria'nın 16 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ford Transit Minibüs'ün fiyatları güncellendi! İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ticari araç hayranlarının bir numaralı tercihi Ford Transit Minibüs'ün fiyatları güncellendi sakın kaçırmayın! Peki, Ford Transit Minibüs fiyatları ne kadar? İşte Ford Transit Minibüs 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

Ford Transit Minibüs fiyatları ne kadar? Araba alacaklar dikkat! İşte 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ford Transit Minibüs, en çok tercih edilen ticari araçlar arasında yer alıyor. Ticari araç almak isteyen kişiler Ford Transit Minibüs fiyatlarını sık sık araştırıyor. Peki Ford Transit Minibüs fiyatları ne kadar? İşte Ford Transit Minibüs 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Beylicium AVM'de yangın!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Beylicium AVM'de yangın çıktı. Olay yerine iftaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İstanbul'da bir AVM'de çıkan yangın söndürüldü!

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde (AVM) çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

avm minibüsü yangın Haberi

avm minibüsü yangın

İSTANBUL Başakşehir'de bulunan bir alışveriş merkezine ait Abdülkadir Canpolat'ın kullandığı müşteri servis minibüsü bölgede oturanları aracına alarak AVM'ye doğru yola çıktı. 


Minibüs, Arnavutköy yolu üzerinde seyir halindeyken Kayaşehir 15. Bölge'de bir mobilya firmasına ait Vedat Çalışkan yönetimindeki kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs alev aldı. Kısa sürede büyüyen alevler nedeniyle minibüste bulunan yolcular kendilerini dışarı atttı. Feci kazada servis minibüste bulunan 4 yaşındaki İbrahim Şamil Çalan yanarak can verdi. Çalan'm yanında bulunan annesinin de aralarında bulunduğu 6 kişinin hafif yaralandığı öğrenildi,...