02 / 05 / 2024

Ticari araçların efsanevi modeli Ford Transit Minibüs’e zam geldi mi?

Ticari araçların efsanevi modeli Ford Transit Minibüs’e zam geldi mi?

Ford’un ticari araç sınıfında yer alan ve ticari araç satın almak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan Transit Minibüs’ü yeni fiyatı merak ediliyor. Ford, her ay olduğu gibi bu ay da Transit Minibüs’ün yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.



Her yolcu için şık ve konforlu ve bir seyahat vadeden Ford Transit Minibüs, Elektrikli Otomatik Kayar Kapı ve arka yolcu kabini USB şarj noktalarını da içeren kullanışlı teknolojilerle donatıldı.

YOLCU TAŞIMACILIĞINDA YENİ BİR BOYUT

Yaşam yolculuğu sizi hangi yöne götürürse götürsün, seyahat etmenin en konforlu yolu Ford Transit Minibüs. Daha akıllı ve marifetli olan bu araç, yolcu taşımacılığını yeni bir boyuta taşıyor. Ford Transit Minibüs, üç çubuklu ızgarası, tekrar dizayn edilen kaput ve tamponu, LED teknolojili yeni HID Bi-Xenon Dinamik farları ile çok daha dikkat çekici. İç dizaynı ise, gelişmiş sürücü destek teknolojileri sayesinde çalışma günlerinin stresini azaltıyor. Saklama bölmeleri, yeni koltuk dizaynları ve çekici döşeme malzemeleri ile geliştirilen iç mekan, yolcuları üst seviyedeki konforla ödüllendiriyor.

Ticari araçların efsanevi modeli Ford Transit Minibüs’e zam geldi mi?

FORD TRANSİT OKUL MİNİBÜSÜ

Kör nokta bırakmayan araç içi ve araç dışı 360 derece özelliği olan kameraları, Yolcu Koltuğu Sensörleri, Apple CarPlay uyumlu 8"Dokunmatik Ekran ve daha pek çok özelliğiyle Ford Transit Okul Minibüsü, sizin için dizayn edildi.

YENİ TAMAMEN ELEKTRİKLİ FORD E-TRANSİT'İ KEŞFEDİN

Türkiye’nin ilk tümüyle elektrikli hafif ticari aracı E-Transit, dayanıklılık ve fonksiyonellikten ödün vermeden, işletmenizin sürdürülebilirlik amaçlarına ulaşmasına yardımcı olmak için özel olarak dizayn edildi.

Peki, Ford Transit Minibüs’ün teknik özellikleri neler? Güncel fiyatı nedir? İşte Ford Transit Minibüs ile ilgili merak edilen detaylar...


Geri Dön