27 / 05 / 2024

AVM tasarısı nedir

AVM tasarısı nedir

2015 bütçesini yasalaştırdıktan sonra 6 Ocak'a kadar çalışmalarına ara veren TBMM'yi gelecek haftadan itibaren yoğun bir tempo bekliyor. Meclis'te öncelikle ele alınacak tasarılar belirlendi...

AVM sayısı 3 yılda 445'e çıkacak!

TESK Genel Başkanı Palandöken, yapılması planlanan AVM’ler ile toplam AVM sayısının 445’e çıkacağını ifade etti...

Naci Ağbal: Vergi Usul Kanun Tasarısı'nı TBMM'ye getireceğiz!

Milyonları ilgilendiren o kanunda değişikliğe gidiliyor. Maliye Bakanı Ağbal, "Vergi Usul Kanun Tasarısı'nı TBMM'ye getireceğiz" dedi.

Yeni inşaat KDV kanun tasarısı 2018!

Yeni Katma Değer Vergisi Kanunu Tasarısı ile inşaatlardaki KDV vergisi uygulamasının değiştirilmesi planlanıyor. İşte yeni inşaat KDV kanun tasarısı 2018 metni..

Katma Değer Vergisi Kanunu Tasarısı 2018!

İnşaat sektörüne yeni soluk getiren Katma Değer Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı TBMM'de görüşülecek..

İcra ve İflas Kanun Tasarısı TBMM'de kabul edildi!

TBMM Genel Kurulunda, yatırım ortamının iyileştirilmesini amaçlayan İcra ve İflas Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı kabul edilerek yasalaştı..

İcra ve İflas Kanunu Tasarısı!

Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Amacıyla İcra ve İflas Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı TBMM'de kabul edildi..

AVM sayısı 395'ten 410'lara çıkacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye'de 395 olan AVm sayısının 2018 sonuna kadar 410'a çıkacağını açıkladı.

AVM sayısı 2017 3. çeyrekte 415'e ulaştı!

Türkiye genelinde 2016 yıl sonu itibariyle 387 olan AVM sayısı 2017 üçüncü çeyrek itibariyle 415 olarak açıklandı. 

Atakule AVM dava süreci bildirisi yayınlandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule AVM dava süreci bildirisi yayınlandı.

Gayrimenkul yasa tasarısı düzenlenmeli!

Gayrimenkul alım satım sektöründe alıcı, aracı ile satıcı arasında yaşanan problemlerin önüne geçmek için hazırlanan gayrimenkul yasa tasarısı yeniden düzenlenmesi gerekli..

ABD'de Cumhuriyetçi senatörlerden yeni vergi tasarısı!

ABD Senatosu'ndaki Cumhuriyetçi temsilciler vergi reformu tasarısının detaylarını anlattı. Tasarı ABD Temsilciler Meclisi'nde görüşülmekte olan vergi önergesinden önemli farklılıkları barındırıyor. 

AVM sayısı yıl sonunda 390'a yükselecek!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, AVM sayısının yıl sonuna kadar 390'a yükseleceğini açıkladı. 

AVM sayısı 393’e ulaştı!

JLL Türkiye’nin “Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü–2017 3. Çeyrek” raporu yayınlandı. TİCARİ gayrimenkulde profesyonel hizmet sunan rapora göre avm sayısı geçen yılın üçüncü çeyreğine göre 379'dan 393'e çıktı.

AVM tasarısı nedir Haberi

AVM tasarısı nedir

2015 bütçesini yasalaştırdıktan sonra 6 Ocak'a kadar çalışmalarına ara veren TBMM'yi gelecek haftadan itibaren yoğun bir tempo bekliyor. Haziran 2015 seçimleri nedeniyle nisan ayından itibaren tatile girmesi beklenen Meclis'te öncelikle ele alınacak tasarılar belirlendi. 


Buna göre, Meclis Sanayi Komisyonu'nda bir gecede kabul edilen Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkındaki Kanun Tasarısı öncelikle yasalaştırılacak işler arasında alındı. Meclis'in çalışma takvimi de dikkate alınarak yapılan çalışmada yasalaştırılacak tasarılar birinci ve ikinci öncelikli tasarılar şeklinde belirlendi. 


Halen İçişleri Alt Komisyonu'nda bulunan îç Güvenlik Paketi, İşçi Sağlığı ve Güvenliği Yasa Tasarısı, Ekonomik ve Sosyal Konsey'e ilişkin tasarı, Bankacılık Kanun Tasarısı ve Yeşilay üe ilgili düzenlemelerin yer aldığı teklif, aciliyeti olan tasarılar arasına alındı. İkinci öncelikli tasarılar arasında ise Patent Haklarının Korunması Kanun Tasarısı, Milli Savunma Bakanlığı'nm torba...