28 / 07 / 2024

avm vergi daire

avm vergi daire

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergi dairelerinin hizmet odaklı bir anlayışla şubelere dönüşeceğini belirterek, bankacılık modelini esas alan çalışmaların başladığını bildirdi...

Dünyaca ünlü AVM iflasın eşiğinde! AVM yerine lüks 200 daire yapılacak...

Dünyaca ünlü firmalardan bir bir iflas açıklamaları yapılıyor. Buna göre, dünyanın dört bir yanından müşteriyi buluşturan dünyaca ünlü AVM iflas bayrağını çekti. Garaj olarak da kullanılan AVM’den yıkım kararı çıkarken yerine 200 lüks daire yapılacağı duyuruldu.

Ankara'nın göbeğinde 4+1 daire ihale ile satılıyor! Sakın kaçırmayın...

Ostim Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne ait Ankara'nın Çankaya ilçesinde konumlanan 4+1 daire satışa sunuldu. İşte detaylar...

Kiralık ev krizine AVM önerisi: AVM'ler daireye dönüştürülsün!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, konut krizine ilişkin 6 başlıktan meydana gelen bir çözüm önerisi açıkladı. Sarıgül, AVM'lerin daire yapılmasını tavsiye etti. 

Sinan Öncel'den AVM'lerde maliyetleri düşürecek geçici vergi düzenlemesi  talebi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, AVM sektörüne yönelik hedefleri ve beklentileri açıkladı.

İstanbul'un toplanma alanları yeniden gündemde! AVM ve mezarlıklarda toplanılacak!

İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı, 39 ilçede “Toplanma ve Geçici Barınma Alanı” belirleyerek kısa süre önce kamuoyu ile paylaşmıştı. Toplanma ve barınma alanları yerine belirlenen yeni alanlar içinde AVM’ler ve mezarlıklar var...

Koru Florya'da 5 katlı AVM ve 27 konut satışa çıkıyor!

İstanbul Florya'da yükselen Koru Florya projesinde 5 katlı AVM ve 27 rezidans daire 13 Ağustos'ta açık artırma ile satışa sunulacak...

'AVM kiralarında KDV kaldırılsın' önerisi!

Covid-19 sonrasında gerçekleşen vergi düzenlemeler hakkında konuşan CSK Denetim ve Mali Müşavirlik’in sahibi Bağımsız Denetçi ve S. M. Mali Müşavir Serkan Kumdakçı, AVM'lerde ödenen kiralardan alınan KDV belirli bir süre kaldırılabilir önerisinde bulundu. 

İstanbul’un toplanma alanı mezarlık ve AVM'ler mi?

İBB 'Toplanma ve Geçici Barınma Alanları'nı açıkladı. Listede AVM'ler ve mezarlıklar da var. İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Dr. Tayfun Kahraman, "Kentin merkezinde mezarlıktan başka boş alan kalmadı" dedi...

Sky Residence Eroğlu daire fiyatları!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Sky Residence Eroğlu daire fiyatları 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

City Van AVM'deki 77 adet işyeri ve otopark kiraya veriliyor!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak İstimlak Daire Başkanlığı, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan City Van AVM'deki 77 adet işyeri ve otoparkın yüzde 50'lik hissesini kiraya verilecek. Gayrimenkullerin 3 yıllık kira bedeli 23 milyon 542 bin TL olarak belirlendi.

Tema İstanbul daire fiyatları 2017!

Teslimlerin hemen yapıldığı Tema İstanbul projesinde 3 bin 531 konut, AVM, ofis ve eğlence alanları yer alıyor. İşte Tema İstanbul daire fiyatları 2017...

Tempo City Kağıthane daire fiyatları ne kadar?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Tempo City Kağıthane projesi Axis AVM'nin yanında bulunuyor. Projede 217 konut yer alıyor. Peki Tempo City Kağıthane daire fiyatları ne kadar?

Venezia Mega Kiptaş daire fiyatları ne kadar?

Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Venezia Mega Kiptaş projesi konut, ofis ve AVM alanlarından meydana geliyor. Peki Venezia Mega Kiptaş daire fiyatları ne kadar?

avm vergi daire Haberi

avm vergi daire

Bir ilde onlarca vergi dairesinin tek çatı altında toplanacağını ve bu dairelerde yapılan rutin bir çok işlemin şubeler aracılığıyla gerçekleştirileceğini açıklayan Şimşek bu sistemin devrim niteliği taşıdığını, pilot uygulamanın da 2015 yılı içerisinde Eskişehir'de başlayacağını ifade etti.


Şimşek, yeni model ile vatandaşların, vergi ödemek, borçlarını sorgulamak, beyanname vermek ve "borcu yoktur" yazısı gibi işlemlerini söz konusu şubelerde sıra beklemeden yapılacağını bildirdi.


Vergi dairelerinin bankalar gibi tek tip olacağını, mükellef memnuniyetini gözeteceklerini ve proaktif çalışacaklarını söyleyen Şimşek, şubelerin, nüfusun ve ekonomik aktivitelerin fazla olduğu yerlerde açılacağını, bu sayede hizmetin, vatandaşın ayağına gideceğini anlattı. Maliye Bakanı Mhemet Şimşek, "Nerede ihtiyaç varsa, şubeler oralara açılacak" dedi.


İHTİYACA GÖRE ŞUBEM


Şimşek, şunları kaydetti: "Açılacak şubeler için nüfus ve ekonomik aktivite dikkate alınacağından, vatandaşın hizmete ulaşımı da daha...